Xiaomi Yeni Dev Etkinliği için Tarihi Açıkladı

Xiaomi, yeni bir etkinlik için duyuru yaptı. Peki yeni etkinlikte hangi ürünler tanıtılacak? Yenilikler neler olacak?

Xiaomi

Xiaomi, bu sene akıllı telefonlarıyla kendisini gösterdi. Net olarak akıllı telefon satışlarında yükselen marka, diğer markalara göre bir hayli avantajlı çünkü sadece akıllı telefonlarıyla pazarda yer almıyor. Akıllı telefonların yanında özellikle elektrikli ev aletleri ve akıllı ev aletleri konusunda da Xiaomi çok başarılı. Eskiden sadece Çin genelinde satılan ürünleriyle bildiğimiz marka, bu konuda global pazarlara da açılınca iyice tercih edilir oldu. İşte şimdi elektrikli ev aletleri için yeni bir iyi haber daha geldi.

Yapılan resmi paylaşımla beraber markanın yeni elektrikli ev aletlerini tanıtacağı etkinliğin tarihi verildi. Üstelik etkinlik öyle uzağımızda da değil. Bir hayli yakınımızda desek yeridir.

Bunu da Okuyun: Daha Uygun Fiyatlı Xiaomi Mi 11T Modeli Yolda

Xiaomi, 26 Temmuz’da Özel Bir Etkinlik Düzenleyecek

Resmi Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre Xiaomi, yeni akıllı ev aletlerini tanıtmak için 26 Temmuz’da özel bir etkinlik düzenleyecek. Etkinlik kapsamında tanıtılacak olan ürünler neler olacak ya da nasıl akıllı özellikler barındıracak gibi konular net değil.

Bir dizi akıllı ev aleti bekliyoruz. Burada en büyük artı ise yeni akıllı ev aletlerinin sadece Çin içerisinde satılmayacak olması. Dikkat ederseniz etkinlik global olarak yapılan bir etkinlik olacak. Yani sadece Çin içerisinde kalmayan bir etkinlik olacak.

Dışarı da açılması durumu söz konusu olacak. Fakat her ne kadar global olsa da tanıtılan her ürün her yerde satışa çıkacak demekte çok doğru olmaz. Çünkü Xiaomi tanıtımın global olacağını söyledi ama gelecek ürünlerin pazar sınırları olacağını da söyledi.

Bu şu demek oluyor ki her ürün, hedeflenen pazarlarda satışa çıkacak ve tanıtılan her ürün her bölgede satılmayacak. Yarına denk gelen etkinlikte sürpriz bir şeyler görecek miyiz ya da tanıtılan ürünler ülkemize de gelen ürünler mi olacak bilemiyoruz.