Xiaomi Mi Powerbank Hyper Sonic Tanıtıldı! İşinize Yarayabilir

Xiaomi Mi Powerbank Hyper Sonic taşınabilir şarj cihazı için tanıtım yapıldı. Xiaomi Mi Powerbank Hyper Sonic fiyatı ve özellikleri.

Xiaomi Mi Powerbank Hyper Sonic

Taşınabilir şarj cihazları, akıllı telefonların en büyük sorunlarından biri olan şarj sorununun önüne geçilmesi noktasında oldukça önemli olan cihazlardan. Tabii ki diğer birçok sektörde olduğu gibi bu sektörde de birçok gelişme yaşanıyor ve sürekli yeni ürünler görüyoruz. İşte yeni gelen serilerden birisi de Xiaomi Mi Powerbank Hyper Sonic modeli oldu.

Kapasitesi ile dikkat çeken yeni seri, aynı zamanda hızlı şarj artılarıyla da kendisini gösterecek gibi gözüküyor. Telefonların şarj sorununu ortadan kaldırması ve güzel bir yardımcı olması beklenen cihazın özelliklerine geçelim.

Bunu da Okuyun: Mi Mix 4 Bu Sefer TENAA Listesinde Gözüktü

Xiaomi Mi Powerbank Hyper Sonic Özellikleri ve Kapasitesi

Söz konusu taşınabilir şarj cihazının ilk dikkat çeken bölümü kapasitesi. 10.000 mAh kapasiteli olan taşınabilir şarj cihazlarından farklı olarak bu seride 20.000 mAh kapasitesinin olduğunu göreceğiz. Yüksek kapasitesine karşın hızlı şarj konusunda da iddialı olan Xiaomi Mi Powerbank Hyper Sonic, 50W hızlı şarj özelliğine sahip olacak.

Cihazın telefonları şarj etmek konusunda bir sorunu olmayacak bunu anlamış bulunuyoruz. 50W hızlı şarj bu konuda iddialı bir değer. Fakat işin diğer tarafında ise cihazın şarj olması durumu var. Sonuçta 20.000 mAh kapasiteli bir taşınabilir şarj cihazından söz ediyoruz.

Haliyle cihazın da hızlı şarj olması gerekiyor. Xiaomi bu konuda da gerekeni yapmış gibi gözüküyor. Hızlı şarj olan cihazın sıfırdan tam doluma ulaşması 3 saat 50 dakika sürüyor.

Hızlı şarj özelliği bulunan Xiaomi Mi Powerbank Hyper Sonic, bağlantı noktaları açısından da zengin bir ürün. Ana noktada bir adet USB Type C portu sunan taşınabilir şarj cihazı, bunun dışında 2 adet USB Type A portuna da sahip. İsterseniz laptopları bile şarj edebiliyorsunuz.

Tüm bu özelliklerle beraber yeni taşınabilir şarj cihazının fiyatının ise 35 dolar olduğu duyuruldu. Özellikleri ve kapasitesine göre fiyat çok iyi diyebiliriz.