Xiaomi Mi Pad 5 Kasaları Gözüktü! iPad’e mi Benzeyecek?

Xiaomi Mi Pad 5 bu sefer kasa görselleriyle gözüktü. Görüntülere göre kasada beklenen ve istenen değişiklikler olacak.

Xiaomi Mi Pad 5

Xiaomi Mi Pad 5 tablet serisi üzerinde hazırlıkların devam ettiğini biliyoruz. Xiaomi tablet alanında yeniden söz sahibi olacak bunu da daha önce yapılan açıklamalarda görmüştük. Çok iddialı bir tablet olacağı ve markanın rakiplerini korkutacağı da söyleniyor.

İşte bu tablet için yakın zamanda bir çıkış tarihi iddiası gelmişti. İddialara göre tablet Ağustos ayında MIUI 13 tanıtımı ile beraber açıklanacaktı. Bunun hemen sonrasında ise bu kez tabletin kasasının görselleri olduğu iddia edilen görseller yayınlandı.

Muhtemelen üretim bandında çekilen görseller, söz konusu seri için çok büyük detayları gösteriyor. Her ne kadar şu an iddia olsa da görseller, çok konuşulacak tabletleri işaret etmekte.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 8 için Sonunda Android Güncellemesi Geldi

Xiaomi Mi Pad 5 Tablet Modelleri Nasıl Gözükecek?

Görsellere bakacak olursak tabletler, iPad Pro serisine rakip olacak tabletler olacak. Kasa kısmında çok daha sert görüntüye sahip olan düz kasaların kullanılması muhtemel gibi gözüküyor. Zaten bundan önce gelen birkaç sızıntıda da kasa kısmında tercihin düz kasadan yana olacağı iddia edilmişti.

Kasa kısmında görülen bir başka detay ise kamera alanı. Dikkatli baktığınız zaman kamera alanının da kare şeklinde bir kamera alanı olarak geleceği görülüyor. Bu kare şeklindeki kamera alanının içerisinde kaç kamera olacak şu an bilmiyoruz ama görünen o ki Mi 11 modelinde olduğu gibi bir yapı kullanılacak.

Bu yapı ne kadar iddialı bir yapı olur ya da tabletleri akıllı telefon kalitesine kadar taşır mı orasını bilen yok. Tablet tanıtıldığı zaman tabii ki bizim de çok daha fazlasını öğrenme şansımız olacak ama şu an dediğimiz gibi bunları bilmek çok mümkün değil.

Tekrar belirtelim sızan bilgiler ve görüntüler Xiaomi Mi Pad 5 serisi için şimdilik iddia. Ne zaman Xiaomi doğrulama yapar o zaman ne kadar iddialar tabletin yeni tasarımını yakalamış o zaman öğreniriz.