Xiaomi Mi Mix 4 Ön Paneli Sızdırıldı! Beklenenden İyi

Xiaomi Mi Mix 4 akıllı telefonlarına ait olduğu iddiası ile gündemi sarsan ekran panelleri ortaya çıktı. Telefonun ekranı nasıl olacak?

Xiaomi Mi Mix 4

Xiaomi Mi Mix 4, açıkçası Xiaomi’nin Mi 12 akıllı telefon modelinden bile daha çok merak ettiğimiz bir model olarak öne çıkıyor. Telefonda neler olacak uzun süredir konuşuyoruz. İhtimaller üzerinde gidip geliyor ve yeni gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz.

Bu kez yeni gelişmelerin de ötesinde bir gelişme yaşandı. Çünkü bu kez söz konusu akıllı telefon modelleri için çok önemli bir sızıntı geldi. Telefonun ekranının nasıl gözükeceğini gösteren sızıntı, selfie kamerası için de bazı ipuçlarını beraberinde getirmiş oldu. Beklentilerin artmasını sağlayan seri için detaylara geçelim.

Bunu da Okuyun: Daha Uygun Fiyatlı Xiaomi Mi 11T Modeli Yolda

Xiaomi Mi Mix 4 Ekranı Gerçekten Böyle mi Olacak?

Telefonun ekran paneline ait olduğu söylenen bir panelin sızdırılmasıyla beraber sızıntı gerçekleşmiş oldu. Tabii ki gerçek ekran bu ekran mı olacak bilemiyoruz ama şu var ki panel, bu zamana kadar gelen sızıntıları doğrulayacak detaylar içeriyor.

Bir kere panel 4 taraftan kavisli bir panel olarak gözüküyor. Eğer gerçekten bu ekran gelecek olursa, telefon çerçevesiz gelecek diyebiliriz. Özellikle yan kısımlardan ekranın tamamen kavisli olması ve çerçeveleri de sıfıra indirmesi söz konusu olacak.

En ilgimizi çeken detay ise herhangi bir delik olmaması. Sonuçta bu ön panel ve eğer bir kamera kullanılacak olursa bu ön panel üzerinde kamera için ayrılmış bir alan olması gerekiyor. Fakat Xiaomi Mi Mix 4 için sızdırılan panelde herhangi bir kamera deliği ya da çentik gibi bir detay görmüyoruz.

Bu da ekran altında kamera göreceğimiz iddialarını güçlendiren bir detay olarak karşımıza çıkıyor. Snapdragon 888 Plus gibi bir işlemciye ve 120W hızlı şarj gibi üst düzey teknolojilere ev sahipliği yapacak telefon bizi bir kez daha heyecanlandırdı orası kesin. Fakat bu tasarım kesin gelecek mi hala o konuda bir şey diyemiyoruz.