Xiaomi Mi MIX 4 Modeli için Kutu Görseli Olduğu İddia Edilen Bir Görsel Geldi

Xiaomi Mi MIX 4 akıllı telefon modelinde yer alacak tasarım yapısı bir kez daha gözükmüş olabilir. Telefon yine iddialarda gündemde.

Xiaomi Mi MIX 4 2 e1626825156537

Xiaomi Mi MIX 4 akıllı telefonu için geri sayıma geçilmiş durumda. Telefonun Ağustos ayı içerisinde tanıtılacağı söyleniyor. Telefon Ağustos ayında tanıtılacak deniyor ama öyle bir aydır ya da iki aydır beklediğimiz bir modelden söz etmiyoruz. Söz konusu modeli aylardır hatta yıllardır bekliyoruz.

Devam serisi olarak gelmesi ve Xiaomi için ikinci bir amiral gemisi serisi olması söz konusu olan akıllı telefonun, bilgileri de peşi sıra paylaşılmaya devam ediyor. Önce telefon için bir ekran özelliği iddiası ortaya atıldı. Ekranın altında kamera kullanılacağı söylenmişti. Sonra birkaç görsel geldi ve şimdi de amiral gemisi modele ait olduğu söylenen yeni bir kutu görseli ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 7 MIUI Güncellemesini Aldı

Xiaomi Mi MIX 4 Böyle mi Gözükecek?

Kutu görselinin yanında yeni akıllı telefonun tasarım yapısı da gözüküyor. Yani nasıl bir akıllı telefon göreceğimiz konusunda bilgiler görüyoruz desek yeridir. Görsellere baktığımız zaman söz konusu akıllı telefonda, tam kavisli bir ekran yapısı gelecek.

Tamamen kavisli olacak olan ekranın alt kısmında da kamera bölümünün yer alacağı net olarak anlaşılmakta desek yeridir. Daha dikkat çekici bir tasarım yapısını benimseyecek olan akıllı telefonun, ekran altında kamera sisteminin bir ilk olup olmayacağını da göreceğiz.

5G destekli olacağı ve Harman Kardon ses sistemine sahip olacağı da kutu üzerinde yer alan görsellerde ortaya çıkan Xiaomi Mi MIX 4 modelinin, ekran altında parmak izi ile geleceğini de anlıyoruz. Tabii ki bu görseller gerçek görseller mi söylemesi zor.

Kutu görselleri de telefon görselleri de şu an için iddialardan ibaret olan görseller. Bu görsellerin doğrulanması ancak ve ancak tanıtımla olacaktır. Yine sızıntılar geldikçe değerlendirmelere de devam edeceğiz. Fakat Xiaomi Mi MIX 4 gerçekten bu tasarımı kullanan bir akıllı telefon olursa, Xiaomi hayranlarını kendisine çekecek orası kesin.