Xiaomi Mi A2 Sahiplerine Bir İyi Bir Kötü Haber

Xiaomi Mi A2 akıllı telefon modeli için son güncellemenin geldiği söyleniyor. Güncellemenin geldiği kesin ama bu güncelleme gerçekten son güncelleme mi?

Xiaomi Mi A2

Xiaomi Mi A2, Çinli markanın en iyi akıllı telefonlarından biri olmuştu. Android One destekli olan akıllı telefon özellikler güncellemelerle öne çıktı. Güncellemeler konusunda çok iyi olmasının yanında fiyatına göre teknik özellikleri de bir hayli sevilen telefon, 2021 yılında hala gündemde. Peki telefon neden gündemde? Aslında neden çok basit. Yine güncelleme aldı.

Android One programına dahil olması telefonun zaten güncellemeler almasını sağlamış ve telefonun hızlı yeni güvenlik yamaları kazanmasını sağlamıştı. Fakat yayınlanan bu Temmuz güncellemesinin farklı bir özelliği daha var.

Bunu da Okuyun: POCO F3 GT Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı

Xiaomi Mi A2 Son Güncellemesini Aldı

Söylenene göre söz konusu akıllı telefon modeli için son güncelleme, yayınlanan bu güncelleme oldu. Temmuz güvenlik yamalarını akıllı telefona entegre eden güncellemenin versiyonu da değiştirdiğini belirtelim.

Bu güncellemeyi alan akıllı telefonlar versiyon olarak V11.0.28.0 versiyonuyla geldi. Bir yandan yeni akıllı telefonlar için güncellemeler devam ederken bir yandan da Xiaomi Mi A2 için güncelleme sunulması güzel bir haber.

Kötü haber ise bu güncellemenin artık A2 için de son güncelleme olacak olması. Xiaomi sürpriz yapar da yeni sürüm sunar mı bir ümit diyelim.

Başarılı akıllı telefon modelinin özelliklerini de hatırlayalım istiyorum. Telefon, Snapdragon 660 işlemci kullanıyor. 4 ya da 6 GB RAM seçimine izin veren akıllı telefon, 5.99 inç Full HD+ ekrana sahip. 3010 mAh değerinde bataryası ve 12 MP ile 20 MP çift arka kamerasıyla döneminin en iyi orta segment akıllı telefonları arasında.

Bir A4 serisinin olmayacağı söyleniyor. Haliyle bu model Xiaomi Mi A serisinin en iyi akıllı telefonlarından biri, hatta belki de en iyisi olarak listelerde kalacak. Seri için yeni bir gelişme olursa onu da ayrıca ekleriz.