Xiaomi Mi 8 SE ve Mi 8 Pro için Sonunda Güncellemeyi Gördük

Xiaomi Mi 8 SE ve Mi 8 Pro için güncelleme yayınlandı. İki model için de sürüm numarasının değiştiğini gördük.

Xiaomi Mi 8 SE ve Mi 8 Pro

Mi 8 serisi, Xiaomi için önemli bir seri. Benim hatırladığım bu seriyle beraber marka, amiral gemisi serisi akıllı telefonlarda bir patlamayı yakaladı. Yeni akıllı telefon modellerine elbette destek veriliyor ama söz konusu akıllı telefon modeline de hala ciddi bir önem verildiğini görüyoruz. Güncelleme desteği de markanın hala bu seriye ne kadar önem verdiğini göstermesi konusunda önemli. Belki biraz geç geliyor ama sonuçta güncellemeler geliyor. Yakın zamanda temel model Mi 8 akıllı telefonu için güncelleme gelmişti. Şimdi ise Xiaomi Mi 8 SE ve Mi 8 Pro için güncelleme açıklandı.

Bu iki model için güncelleme gelmesi de önemli çünkü en az temel model kadar çok satan akıllı telefonlardan söz ediyoruz. Başarılı modeller olduğu da tartışılmaz ve güncelleme ile performanslarını biraz daha öne çıkaracağı da kesin.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 Pil Testleri Yayınlandı! Dünyada İkinci

Xiaomi Mi 8 SE ve Mi 8 Pro için MIUI 12.5 Güncellemesi

Bir ufak kötü haber ile başlamak istedim. Güncelleme iki modele de geldi ve bunu kesin olarak biliyoruz ama önce güncelleme Çin ROM ile başladı. Yani global sürüm henüz ortaya çıkmış değil. Muhtemelen global sürüm için de yakın zamanda yeni haberler gelecek.

Çin ROM üzerinden değerlendirildiği zaman, Xiaomi Mi 8 SE akıllı telefonu MIUI 12.5 güncellemesinden sonra V12.5.1.0.QEBCNXM sürüm olarak karşımıza çıkıyor.

Sürüm numarasındaki bu değişiklik Xiaomi Mi 8 Pro modeli için de geçerli. Söz konusu Pro modelinde ise sürüm numarası V12.5.1.0.QECCNXM olarak değişiklik göstermekte.

Xiaomi Mi 8 SE ve Mi 8 Pro ikilisi için gelen MIUI 12.5 güncellemesinin, globalde ne zaman karşımıza çıkacağını ise bilmemiz çok mümkün değil. Ama beklenti 1 ya da 2 hafta içerisinde bu güncellemenin de yayınlanması yönünde.