Xiaomi Mi 6 2021 Modeli için Önemli Bir Gelişme Yaşandı  

Xiaomi Mi 6 2021 modeli için güzel gelişmeler yaşanmaya başladı. Telefonun kod adı olduğu söylenen bir kod adının ortaya çıktığından söz ediliyor.

Xiaomi Mi 6 2021

Xiaomi CEO’su yakın zamanda bir açıklama yaptı. Bizimde çok başarılı bulduğumuz Xiaomi Mi 6 akıllı telefonu için yapılan açıklamada, çok şaşırtıcı sonuçlar gördük. Öyle ki telefonun hala 2 milyondan fazla kullanıcısı olduğu söylenmişti. Bu rakam çok yüksek bir rakam çünkü telefonun tanıtılmasının üzerinden yıllar geçti. Açıklama bu ya yapılır yapılmaz yeni iddialar konuşulmaya başlandı. İddiaların yoğunlaştığı akıllı telefon ise Xiaomi Mi 6 2021 modeli oldu.

Markanın böyle bir telefon çıkarabileceği üzerindeki görüşler artınca, sızıntıları ya da yapılacak resmi bir açıklamayı beklemeye başladık. İşte o beklenen sızıntı sonunda geldi. Xiaomiui isimli hesaptan yapılan paylaşıma göre, telefonun kod adı şimdiden gözükmüş olabilir.

Bunu da Okuyun: CEO Le Jun’un Xiaomi Mi 6 Paylaşımı! Unutulmadı

Xiaomi Mi 6 2021 Gelecek mi?

Yapılan paylaşımda yeni gelecek akıllı telefonlar arasında Mercury kod adına sahip olan bir modelin olacağı gözüküyor. Söz konusu kod adının Xiaomi Mi 6 ile ne alakası var diyebilirsiniz. Aslında bakarsanız çok alakası var.

Mi 6 serisinde yer alan özel bir versiyon var. Bu özel versiyon zamanında Mercury Silver Edition olarak isimlendirilmişti. Söz konusu özel versiyonun bu şekilde isimlendirilmesi sonrasında Mercury adının ya da kodunun yeniden gözükmüş olması heyecan verici.

Öyle ki Xiaomi Mi 6 2021 olarak planlanan akıllı telefonun da yine benzer şekilde aynı özel versiyon kod adını taşıyacağı düşünülüyor. Yakın zamanda Redmi Note 8 için yeni versiyon olarak 2021 modelinin sunulduğunu düşünecek olursak bu çok sürpriz bir durum değil.

Yani bu yıl içerisinde Mi 6 2021 adıyla bir telefon gelirse ve bu telefonda kompakt bir model olursa hiç şaşırmayalım derim. Telefon hakkında gelişmeler gelmeye devam ederse paylaşmaya devam edeceğiz.