Xiaomi Mi 12 için İlk Görsel Gözüktü

Xiaomi Mi 12 akıllı telefonuna ait olduğu iddia edilen ilk fotoğraf ortaya çıktı. Telefon nasıl gözükecek? Kamera alanı fark yaratabilir?

Xiaomi Mi 12 2

Amiral gemisinde Mi 11 akıllı telefonlarındayız. Bu seriye daha T modelleri eklenecek. Ama bir yandan da yeni seri Xiaomi Mi 12 akıllı telefon modelleri de gündemde. İki seri için de bilgiler peşi sıra gelmeye devam ediyor. Ama bu zamana kadar özellikle Mi 12 akıllı telefonları için çok fazla bir görüntü gelmemişti.

Telefonun özellikleri konuşuluyordu ama mesela nasıl bir telefon olacak, neye benzeyecek gibi sorular yanıtsız kalmıştı. Resmi olmamakla beraber bu sorulara da yavaş yavaş yanıt olabilecek paylaşımlar gelmeye başladı. En son yeni akıllı telefonlar için bir kamera görseli sızdı.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 8 Pro Güncellemesini Tamamladı

Xiaomi Mi 12 Kamerası Nasıl Olacak?

Sızan görsellere baktığımız zaman, telefonun kamera kısmında çok farklı bir dizilim sunmayacağını anlıyoruz. Yeni modele ait olduğu söylenen görsellerde, yine Mi 11 akıllı telefonlarındaki gibi köşede bir kamera modülü göze çarpıyor. Fakat kamera alanının içerisinde özellikle ana lensin çok daha büyük olacağı anlaşılıyor.

Bu zamana kadar bu kadar geniş bir lensle gelen bir akıllı telefon oldu mu hatırlamıyorum. Olmuşsa da bir elin parmaklarını geçmemişti ve hatta sayılıdır diyebiliriz. Xiaomi Mi 12 gerçekten bu kamera modülüne sahip olan bir akıllı telefon olacak olursa, o zaman kesinlikle kamerası konuşacak bir model gelecek diyebiliriz.

Gördüğümüz kadarıyla kamera modülü üzerinde 5x optik büyütme özelliğinin de yer aldığı anlaşılıyor. Bir yandan da 5x optik zoom desteğinden söz Mi 12 akıllı telefonlarının ana kamerasının 192 MP değerinde olması da yine beklentiler arasında.

Tasarımsal açıdan büyük farkları beraberinde getireceğine kesin gözüyle baktığımız seriden daha fazla bilgi gelmesini de bekleyeceğiz. Şimdilik bu fotoğraf için de kesin doğru diyemiyoruz.