Xiaomi Mi 12 Çok İddialı Bir Teknoloji Değişikliği ile Gelebilir

Xiaomi Mi 12 çok iddialı bir RAM sistemiyle beraber gelebilir. Telefonun özellikleri için beklentiler çok yüksek.

Xiaomi Mi 12 2 1

Şu an çıkması beklenen ilk amiral gemisi akıllı telefon modeli Mi Mix 4. Xiaomi’nin yeni serilerine ilk adımı bu akıllı telefon ile atması bekleniyor. Bunun sonrasında gelecek olan akıllı telefon modeli ise Xiaomi Mi 12 olacak deniyor. Amiral gemilerinin devamı niteliğinde olacak yeni akıllı telefonda beklediklerimiz ise çok daha iyi.

Zaten gelen bilgiler de yeni telefonun ne kadar iddialı ve güçlü bir akıllı telefon olacağını gösteriyor. Geçtiğimiz gün bir özellik daha ortaya çıktı. Daha doğrusu bir özellik için daha yeni bir iddia ortaya atıldı. Sonuçta bunlar iddia, çünkü doğrulama durumu söz konusu değil.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Powerbank Hyper Sonic Tanıtıldı! İşinize Yarayabilir

Xiaomi Mi 12 Yeni RAM Teknolojisiyle Gelebilir

Telefonun içerisinde kullanılacak olan RAM teknolojisinin değişeceği söyleniyor. Yakın zamanda duyurulan LPDDR5X teknolojisini kullanacağı iddia edilen akıllı telefon, bu sayede çok daha performanslı olacak. Öyle ki LPDDR5X RAM, LPDDR5 RAM sistemine göre çok daha başarılı.

Hız 6400 Mbps değerinden 8533 Mbps değerine kadar çıkıyor. Adaptive Refresh Management adı verilen teknoloji sayesinde güvenlik konusunda da çok daha iyi bir sistem sunacak olan RAM teknolojisinin Xiaomi Mi 12 modelinde yer alması bekleniyor.

Ayrıca telefonun içerisinde yer alacağı söylenen Snapdragon 898 işlemci için de beklenti çok yüksek. 3.09 GHz Cortex X2 süper çekirdekleri gibi iddialı çekirdeklere yer verilmesi beklentisi olan işlemcinin, bu RAM teknolojiyle beraber telefonu uçuracağını söyleyebiliriz.

Xiaomi Mi 12 ne zaman gelir hala belli değil ama bu özellikle gösteriyor ki telefon bir gelecek tam gelecek. Bakalım söylenen özelliklerin kaçı yeni modelde yer alacak? Özellikle işlemci ve RAM için söylenenler uygulanacak mı bunu göreceğiz.

Exit mobile version