Xiaomi Mi 11 Lite 5G Kamera Puanları Açıklandı!

Xiaomi Mi 11 Lite 5G akıllı telefon modeli için kamera değerlendirmesi ortaya çıktı. Telefonun DxOMark puanları şaşırtıcı.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Xiaomi Mi 11 Lite 5G, yine markanın yeni amiral gemisi serisine ait olan bir akıllı telefon. Sadece amiral gemisi akıllı telefon modelinin Lite serisi olması nedeniyle seriyi bir tık geriden takip eden akıllı telefon modunda. Fakat telefon için son paylaşılan değerler gösteriyor ki Lite model olmasına karşın çok iyi bir akıllı telefon ile karşı karşıyayız.

Öyle ki telefon için DxOMark yeni incelemesini paylaştı. Yeni inceleme ile beraber kamera puanları da yayınlandı. Açıkçası kamera puanları beklenenin de çok üzerinde sonuçları ortaya çıkardı. Lite olmasına karşın Pro modelini aratmıyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi, AnTuTu Listesine Damgasını Vurdu

Xiaomi Mi 11 Lite 5G Kamera Sonuçları Nasıl?

Yeni akıllı telefon olarak sayabileceğimiz modelde yapılan kamera testlerinde telefonun 118 puan fotoğraf çekim puanına ulaşmayı başardığı görülüyor. Fotoğraf çekim konusunda birçok akıllı telefon modelinin ulaşamadığı sonuçlara ulaşan Lite modelinin, zoom konusunda almış olduğu puan ise 48 puan olarak gözüküyor.

Bu da Lite serisi bir akıllı telefon için gerçekten iyi bir değer. Telefonun video konusunda almış olduğu puan yine 100 üzerinde. Video konusunda alınan puan değerinin ise 101 puan olduğunu görüyoruz. Bu değerlerle beraber ortalama olarak telefonun almış olduğu puan ise 111 puan olarak açıklandı.

Böyle bir puan alması Xiaomi Mi 11 Lite 5G modelini listenin üst sıralarına taşıyor. Telefon, Lite serisi olmasına karşın almış olduğu bu puan OnePlus 8T gibi iddialı akıllı telefonlarla yarıştığını net olarak gösteriyor. Arada bir fiyat karşılaştırması yapmak istediğimiz zaman ise tabii ki Xiaomi Mi 11 Lite 5G modelinin daha çok öne çıktığını da anlıyoruz.