Xiaomi CEO’su Lei Jun Kullandığı Telefon ile Olay Yarattı

Xiaomi CEO’su Lei Jun, kullandığı telefonu mu değiştir? Yeni Xiaomi modeli mi geliyor?

Xiaomi CEO’su Lei Jun

Xiaomi’nin en etkili ismi olan CEO Lei Jun, dönem dönem marka için bazı açıklamalarda bulunuyor. İşte mali durum, yeni gelecek akıllı telefonlar hakkında bilgiler, mevcut seriler hakkında detaylar gibi sıkça paylaşımlar yapmakta. Xiaomi CEO’su Lei Jun bu paylaşımlarını ise genelde Weibo üzerinde yapıyor ve genelde markanın en güncel amiral gemisi akıllı telefon modeli ile paylaşım yapıyor.

Düne kadar da başarılı yönetici Mi 11 Pro serisi akıllı telefonlarla paylaşımlar yapmaktaydı. Weibo hesabı üzerinden bu telefonun kullanıldığını net olarak görüyorduk. Fakat son paylaşımlardan sonra durum değişti. Ünlü yönetici akıllı telefonunu değiştirdi.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 11 Pro 5G için Yeni Bir Render Görüntüsü Geldi

Xiaomi CEO’su Lei Jun Hangi Telefonu Kullanıyor?

Yapılan son paylaşımlarda millet phone kod adına sahip olan yeni bir akıllı telefon modelinin kullanıldığını görüyoruz. Tartışmaları da beraberinde getiren bu yeni kod adı, ünlü ismin yeni bir akıllı telefona geçtiğini işaret ediyor.

İddialara göre bu telefon Mi Mix 4 modeli. Ağustos ayında tanıtılması beklenen Mi Mix 4 modelinin amiral gemisi bir akıllı telefon modeli olacağını zaten biliyoruz. Yani Xiaomi CEO’su Lei Jun, söz konusu akıllı telefon modelini tercih etmiş ve bu telefon modeliyle paylaşımlar yapıyorsa, sürpriz bir durum yok.

Küçük bir ihtimal olsa da telefonun Mi 12 serisine ait olabileceğini de iddia edenler var. Neden küçük bir ihtimal diyoruz çünkü önce Mi Mix 4 akıllı telefonlarının tanıtılacağı düşünülüyor. Üstelik telefonun çok yakında tanıtılacağı düşünülüyor.

Belki başarılı CEO çoktan modeli aldı ve denemelere de başladı. Dediğimiz gibi şu an bir belirsizlik söz konusu. Xiaomi CEO’su Lei Jun yeni bir paylaşım yaptığında ya da tanıtım yapıldığında durum ortaya çıkacaktır. Çünkü telefonun kod adları da belli olacak.