Xiaomi, AnTuTu Listesine Damgasını Vurdu

AnTuTu aylık en iyi akıllı telefonlar listesine Xiaomi damgasını vurdu. Listede yer alan modeller hangileri?

AnTuTu 1

AnTuTu listesine göre en güçlü olan cihazlar her ay belli dönemlerde güncelleniyor. Yeni gelen akıllı telefonlara göre listede değişiklikler yaşanabiliyor. Bunun sonucunda da sürekli güncel en iyi akıllı telefonlar listesi yayınlanıyor. Sürekli olarak güncellenen listenin son ay için de yenilenmiş hali açıklandı. Yapılan açıklama sonrasında ortaya çıkan listede öyle modeller var ki gerçekten sonuçlar iddialı diyebiliyoruz. Fakat asıl dikkat çeken Xiaomi’nin durumu.

Tüm liste içerisinde Xiaomi’nin akıllı telefonlarının sayısı o kadar fazla ki rakiplere göre çok daha öne çıktığını görüyoruz. Samsung gibi iddialı rakiplerin de listede olduğu sonuçlarda en çok model Xiaomi markasına ait.

Bunu da Okuyun: Xiaomi’nin Dikey Katlanan Telefonunun Görüntüleri Ortaya Çıktı

AnTuTu Listesine Göre En İyi Cihazlar

Yayınlanan listeye baktığımız zaman birinci sırada yer alan akıllı telefonun Nubia Red Magic 6 olduğunu görüyoruz. Red Magic 6 listede 842.168 puan almayı başarmış. Bu modeli takip eden ikinci akıllı telefon da yine bir oyun telefonu.

İkinci akıllı telefonun Rog Phone 5 olduğunu görüyoruz ve bu akıllı telefonda 815.628 puan almayı başarmış durumda. Devam ettiğimiz zaman 5.sırada Xiaomi akıllı telefonları başlıyor. Mi 11 Ultra modelinin 5.sırada yer alması dikkat çekiyor. Bu model 797.194 puan almayı başarmış durumda. Listede 7.sırada yine bir Xiaomi telefon var.

7.sırada yer alan akıllı telefon 782.521 puanla Mi 11 akıllı telefonu. Bu modeli takip eden diğer Xiaomi telefonu ise 9.sırada yer alan Mi 11i akıllı telefonu. Mi 11i akıllı telefonunun puanı ise 781.429 olarak gözüküyor.

İlk 10 cihaz içerisinde sonuncu sırada yer alan yani 10.olan akıllı telefonda yine Xiaomi Redmi K40 Pro modeli. Böyle baktığımız zaman marka listeye tam 4 model sokmayı başarmış durumda. Zaten toplamda 10 akıllı telefon listede ve bunlarda 4 tanesi Xiaomi markasının akıllı telefonları. Üstelik listede yer alan Mi 11 akıllı telefon modelinin Samsung Galaxy S21 Ultra 5G modelini geçtiği görülüyor.