Redmi Note 8 Pro Kullanıcılarına Müjde! Güncelleme Geldi

Redmi Note 8 Pro kullanıcılarının bekledikleri güncellemeler gelmeye başladı. Akıllı telefon serisi için bu sefer MIUI sürümü değişiyor.

Redmi Note 8 Pro

Redmi’nin popüler akıllı telefon modeli Redmi Note 8 Pro, rekor satışlara kadar çıkan bir akıllı telefon. Hatta Redmi Note serisinin öne çıkmasını sağlayan telefon serisi hangisi derseniz Note 8 serisi deriz. İşte bu serinin güçlü modeli olan Note 8 Pro için yine güzel bir haber geldi.

Telefon bir süredir dağıtımda olan güncellemeleri aldı. Belki Note 8 Pro kullanıcılarına güncelleme geç gelmiş gibi gözükebilir ama sonunda geldi diyelim ve geçelim güncelleme konusunda vereceğimiz bilgilere.

Bunu da Okuyun: Xiaomi’nin MIUI 13 Tanıtımı için Bir Kez Daha Tarih Gözüktü

Redmi Note 8 Pro MIUI 12.5 Güncellemesini Aldı

Telefonun şu sıralar ikinci partide dağıtım aşamasında olan MIUI 12.5 güncellemesini almış oldu. Güncellemenin önemi şu ki bu güncelleme global sürüm için geldi. Yani daha önce gelen Çin sürümü ya da beta sürümlerle karıştırmamak gerekiyor.

Şu an gelen güncelleme tüm telefonlara gelecek olan global versiyondan başkası değil. Güncellemeyle beraber telefonun sürüm numarasının da değiştiğini ekleyelim. MIUI 12.5 alan Redmi Note 8 Pro akıllı telefonları için güncel sürüm V12.5.1.0.RGGMIXM olarak gözüküyor.

Diğer bir detay ise şu ki söz konusu güncellemenin boyutu 2.2 GB olarak açıklandı. Güncellemenin ülkemizdeki cihazlar için ne zaman ulaşacağı konusunda ise kesin bir tarih veremiyoruz. Tarih için tamamen beklemek gerektiğini söyleyeyim. Muhtemelen bir ya da iki hafta içerisinde ülkemizdeki cihazlar da tamamen güncelleme almaya başlamış olur.

Sonuçta ikinci parti güncelleme dağıtımı başladı. Temmuz ayında başlayan ikinci parti güncellemeleri alan ilk cihazlardan birinin zaten Redmi serisinden olacağını biliyorduk. Güncellemenin Temmuz ayı içerisinde tamamlanacağını da düşünecek olursak, ay bitmeden tüm cihazlara yeni arayüz serisi gelmiş olur diyebiliriz.