Redmi Note 8 Pro Güncellemesini Tamamladı

Redmi Note 8 Pro akıllı telefon modeli için MIUI güncellemelerinde son dalgada geldi. Bu sefer nasıl bir güncelleme yayınlandı?

Redmi Note 8 Pro

Redmi Note 8 Pro en çok satan akıllı telefonlar arasında bunu artık kabul ediyoruz. Sadece bizim kabul etmemizle de bitmiyor. Satış rakamları da gösteriyor ki evet bu telefon serisi çok sattı. Haliyle bu seriye gelecek olan bir güncellemeyi yakından takip etmeye ve sizlerle de paylaşmaya devam ediyoruz.

Daha öncesinde telefonun önce MIUI 12.5 güncellemesini Çin genelinde aldığının haberini yapmıştık. Bunun sonrasında Android 11 için paylaşımlar yapmıştık. Sonrasında ise Global sürüm için güncellemenin yayınlandığını söylemiştik. Ne kaldı derken Avrupa sürümü kaldı. İşte bu son sürüm için de iyi haber geldi.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 8 Pro Kullanıcılarına Müjde! Güncelleme Geldi

Redmi Note 8 Pro, Avrupa Sürümü için de Güncellemesini Aldı

Yapılan açıklamayla beraber telefonun Avrupa versiyonu için de MIUI 12.5 dağıtımına geçildiği duyuruldu. Bu güncelleme sonrasında telefonda sürüm numarasının da V12.5.2.0.RGGEUXM olarak değiştiğini göreceğiz.

Yine 2.2 GB boyuta sahip olan güncelleme ile beraber Avrupa çıkışlı olan tüm cihazlar da yeni sürüme geçmiş olacak. Global sürümden sonra zaten beklenti bu yönde olmuştu. Global sürüm gelir gelmez, 1-2 hafta içerisinde Avrupa sürümüyle tanışacağımızı da söylemiştik.

Bu demek oluyor ki Redmi Note 8 Pro akıllı telefonları için MIUI 12.5 dönemi sona ermek üzere. Birkaç hafta içerisinde telefonun Avrupa versiyonu için da güncellemenin dağıtımının tamamlanması bekleniyor.

Bu haberin de ardından artık ikinci partide güncellemelere ulaşması beklenen diğer cihazlara gözleri çevireceğiz. Redmi 9 serileri ve POCO modelleri için de aynı şekilde güncellemenin tüm dağıtımının tamamlanmasını bekliyoruz. Artık MIUI 13 serisine yüzümüzü çevireceğiz. Zaten Ağustos ayında da yeni sürümün duyurulması beklentisi var.