Redmi Note 7 Aradığımız Güncellemeye Kavuştu

Redmi Note 7 akıllı telefon modelinde beklenen güncelleme sonunda yayında. Artık eski seriler de güncelleme almaya başladı.

Redmi Note 7

Bir süre Xiaomi’nin güncellemeleri konusunda haberler paylaşmaya devam edeceğiz gibi duruyor. Daha dün Redmi Note 8 modelleri için gelen güncellemeden söz ettik. Bugün ise yine yeni bir güncelleme haberi daha geldi. Redmi serisine gelen güncellemelerden devam ediyoruz. Yine eski orta segment modellerinden biri olan Redmi Note 7 akıllı telefon modeli için güncelleme geldiğini gördük.

Note 7 modeline de öyle eski bir cihaz dememek lazım. Söz konusu akıllı telefon modeli Note 8 serisinde olduğu gibi bir hayli yüksek satış rakamlarına ulaşmış olan bir akıllı telefon modeli. Böyle bakıldığı zaman güncellemesi beklenen modellerden de biri.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 8 Pro Kullanıcılarına Müjde! Güncelleme Geldi

Redmi Note 7 MIUI 12.5 Güncellemesi ile Neler Değişiyor?

Tahmin edebileceğiniz gibi güncelleme yine MIUI 12.5 sürümü oldu. Eski orta segment akıllı telefon için de yeni MIUI sürümüne geçiş yaptık. En güncel MIUI sürümü karşımızda olunca, haliyle güncelleme dağıtımının ne kadar süreceğini de merak etmeye başladık diyebilirim.

Burada bir kötü haberim olacak. Kötü haberi baş kısımdan söylemek lazım. Güncelleme Çin için sınırlı olarak yayınlandı. Güncellemenin şu an için sadece Çin içerisinde geçerli olması durumu söz konusu olacak. Fakat dünya çapında 20 milyonun üzerinde satış elde eden akıllı telefon için güncelleme Çin dışında da gelecek. Yine önce Çin sonra global mantığı.

Bu arada Çin sürüm olmasına karşın MIUI 12.5 güncellemesinin sürüm numarasından da söz edelim. Akıllı telefonun sürüm numarası V12.5.3.0.QFGCNXM olarak değişti. Bu global ya da Avrupa sürüm için geçerli olan güncelleme değil. Global ya da Avrupa sürüm için farklı bir sürüm numarası olacak onu da ekleyeyim. Birkaç hafta içerisinde Redmi Note 7, global olarak güncellemeyi alacaktır.