Redmi Note 11 Pro 5G için Yeni Bir Render Görüntüsü Geldi

Redmi Note 11 Pro 5G modeli için bir video yayınlandı. Render görüntülerinden elde edilen videoda nasıl bir tasarım gördük?

Redmi Note 11 Pro 5G

Redmi Note 10 serisine o kadar çok model eklendi ki artık beklenen Redmi Note 11 serisi. Bir sonraki nesil akıllı telefonlar olacak ve başarılı seriyi devam ettirecek olan akıllı telefonların içerisinde en iddialı modelin ise Redmi Note 11 Pro 5G olması bekleniyor.

Amiral gemisi modellerine yakın olan bir akıllı telefon olacağı iddiası olan ve hayranların da bu yönde bir seri beklediği söz konusu akıllı telefonlar için yeni bir render görüntüsü ortaya çıktı.

LetsGoDijital tarafından paylaşılan render görüntüsü, böyle bir akıllı telefon tasarımının geleceğini de gösteriyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 8 SE ve Mi 8 Pro için Sonunda Güncellemeyi Gördük

Redmi Note 11 Pro 5G Tasarımı Nasıl Olacak?

Paylaşılan render görsellerinde Mi 11 Ultra akıllı telefonlarına benzer bir kamera alanının karşımızda olacağını anlıyoruz. Tabii ki bu gelecek, tasarım böyle olacak demek doğru değil. En azından şimdilik. Renderlara baktığımız zaman, kamera alanının etrafında yer alan metal doku olmayacak gibi.

Burada üst üste sıralı olan çift kamera olacağı ve kameraların da çok geniş olacağı anlaşılıyor. Üçüncü kamera kısmında ise daha küçük seçim yapılacağını anlamaktayız. İki ana kameranın yanında bir mini kamera daha. Yayınlanan videoda ekran kısmında kullanılan kamera yapısı ise şaşırtıcı değil.

Redmi Note 11 Pro 5G bir geleneği devam ettirecek ve ekran üzerinde tek bir kamera deliğinin olduğu bir kamera sunacak gibi. Render videosunda gözüken bu detay, Redmi Note 10 serisinin tasarımının ekran konusunda devam ettirileceği gösteriyor.

Telefon tasarımında asıl değişen kısım kamera kısmı diyelim. Şunu da belirtmek gerekiyor ki Redmi Note 11 Pro 5G tasarımı için Xiaomi açıklamalar yapmadı. Evet devam serisinin bu seri olacağını biliyoruz ama şu an ki tasarım yapısının devam ettirilip ettirilmeyeceği net değil. Xiaomi son serilerde zaten bir tasarım değişikliği yaptı ve telefonlarını yeni yüzüne kavuşturdu. Bir süre bu tasarım yapısı devam ettirilebilir.