Redmi Note 10T 5G, Tanıtım Tarihi Açıklandı

Redmi Note 10T 5G için bir tanıtım tarihi ortaya çıktı. Yeni telefon ne zaman tanıtıma çıkıyor? Farkları olacak mı?

Redmi Note 10T 5G

Redmi yeni seri akıllı telefonlarını bir bir piyasaya sunmaya hazır. Yani o kadar çok telefon tanıtılıyor ki hangisini sizle paylaştık hangisini paylaşmadık bazen karıştırabiliyoruz. Yakın zamanda Redmi Note 10T modeli için de tanıtım yapmıştık. Telefonun özelliklerini sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise Redmi Note 10T 5G modeli için tanıtım tarihi açıklandı ve telefonda yer alması beklenen bazı özellikler ortaya çıktı.

Telefon için söylenen tanıtım tarihi çok yakını işaret ediyor. Sadece birkaç gün sonra tanıtılacak olan akıllı telefonun Hindistan’da ortaya çıkması bekleniyor. Yeni model için ilk özellikleri de çoktan görmeye başladığımızı eklemek isterim.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Lite 5G Kamera Puanları Açıklandı!

Redmi Note 10T 5G Özellikleri için Beklentiler Neler?

Yeni akıllı telefonun tanıtım tarihinden söz ederek başlayalım. Bu modelin tanıtımının 20 Temmuz tarihinde yapılacağı söyleniyor. Bir hafta kadar sonra Hindistan’da yapılacak olan etkinlik sonrasında ortaya çıkacağı söylenen akıllı telefonun, temel model ile hemen hemen aynı özellikleri olduğunu göreceğiz.

Özellikler konusunda çok büyük değişiklikler olmayacak. Bu modelde de 6.5 inç boyutunda bir ekran ve IPS Full HD+ panel olacak. Telefonda yer alacak olan işlemcide de büyük bir değişim yok. MediaTek Dimensity 700 serisi işlemcilerin kullanılması bekleniyor.

5G desteğiyle öne çıkacak olan akıllı telefonun fiyatı ise 200 dolar civarlarında olacak deniyor. Fiyatın daha da yükselip yükselmeyeceğini bilmek zor. Sonuçta 5G özelliğinin olması az da olsa fark oluşmasına neden olabiliyor.

Yine 6 GB maksimum, 4 GB ikinci seçenek olarak RAM sunacak olan akıllı telefonun tanıtımı sonrasında da yeniden değerlendirme yapacağız. Şu an telefon için bildiğimiz şeyler bunlar. Zaten bir kaç gün sonra tanıtım var. Tanıtım yapıldığında başka fark var mı yok mu göreceğiz.