Redmi Note 10S Starlight Purple Duyuruldu!

Redmi Note 10S Starlight Purple renk seçeneği geldi. Yeni akıllı telefon için yeni özel renk seçeneği karşımızda.

Redmi Note 10S Starlight Purple

Redmi’nin yeni akıllı telefonları 20 Temmuz’da tanıtılacak. Sadece birkaç özelliğin değiştiği yeni varyantlar göreceğiz diyelim. En azından ortaya çıkan son bilgiler bu yönde. Beklediğimiz modeller bir yana şimdi de Redmi Note 10S Starlight Purple özel versiyonu duyuruldu.

Özel versiyon dediysek bu modelde temel serinin özelliklerini taşıyor. Fakat burada öyle bir fark var ki telefon diğer serilerden direkt olarak ayrılıyor. Telefonun ayrılmasını sağlayan o özellik yeni modelin rengi. Özel seri bir renk ile gelen model, tüm renk seçenekleri içerisinde en çok dikkat çekeni olacak.

Bunu da Okuyun: POCO F3 GT İlk Kez Tam Boy Gösterildi

Redmi Note 10S Starlight Purple Bir Renk Seçeneğinden Çok Daha Fazlası

Mor Yıldız Işığı olarak tanımlayabileceğimiz yeni renk seçeneğinde telefonun arka kısmı tamamen mor bir yüzeyle beraber geliyor. Arka bölümde yer alan mor yüzey üzerinde hem yıldızları temsil eden parlaklıklar var hem de özel bir aurora efekti var.

Bu efekt sayesinde arka kapaktaki renk tonu ve parlaklık, ışığın telefonun arkasına nasıl düştüğüne göre değişiyor. Bu da telefonun çok daha canlı gözükmesini sağlıyor. Diğer renk seçeneklerine göre kesinlikle farkını gösteren Redmi Note 10S Starlight Purple seçeneği, tasarımsal açıdan ise bir fark sunmuyor.

Yine ekran üzerinde nokta şeklinde bir kamera alanı devam ediyor. Bunun dışında 64 MP ana kamera, 6.43 inç AMOLED ekran ve 33W hızlı şarj değeri gibi özellikler de devam ediyor. Ayrıca işlemci modeli de MediaTek Helio G95 olarak kalmış durumda.

Redmi Note 10S Starlight Purple renk seçeneği konusunda paylaşılan detaylar bu şekilde. Telefonun bu yeni renk seçeneğinin hangi ülkelerde satışa çıkacağı ise net değil. Satış konusunda herhangi bir bilgi paylaşımı olmadı. Hem hangi ülkelerde satışa çıkacağı hem de telefonun fiyat farkının olup olmayacağı konusunda bir başka duyuru beklemek lazım.