Redmi Note 10 5G Türkiye Fiyatı Açıklandı ve Hediye Sürprizi Geldi

Redmi Note 10 5G Türkiye fiyatı duyuruldu. İşte telefonun Türkiye macerası hakkında merak edilenler.

Redmi Note 10 5G 2

Redmi Note 10 serisini zaten sevdik ve yüksek satışlar elde etmeye başladığını da gördük. Şimdi de bu seriye ülkemiz açısından yeni bir temsilci daha katıldı. Redmi Note 10 5G adıyla gelen akıllı telefon, zaten global tanıtımda sunulmuştu.

Fakat telefonun Türkiye fiyatları belli değildi. Ayrıca ne zaman ülkemizde satışa sunulacağı konusunda da bilgimiz yoktu. Şimdi soru işaretlerimiz kalktı çünkü yeni nesil akıllı telefonun Türkiye özel lansmanı yapıldı.

Telefon için fiyatlar açıklandığı gibi yeni model beraberinde gelecek olan bir de hediye sürprizi verildi. Dilerseniz detaylara geçelim.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 Pro RAM Yükseltme Özelliği Aldı

Redmi Note 10 5G Türkiye Fiyatı ve Satış Tarihi

Telefon için fiyat ve hediye artısından söz edeceğiz ama dilerseniz önce yeni akıllı telefonda nasıl özellikler gördüğümüzü hatırlayalım. Çok üst düzey bir akıllı telefon olmasa da seride başarılı özellikler var. İşlemci kısmında MediaTek Dimensity 700 serisi işlemcileri görüyoruz.

5G destekli olan işlemci beraberinde Mali-G57 MC2 grafik birimini de getiriyor. Hem oyunlar hem de uygulamalar için iddialı bir akıllı telefon. RAM açısından bir tık düşükte kalan akıllı telefonun içerisinde 4 GB RAM var.

6.5 inç ekran ise diğer modellerin aksine AdaptiveSync Full HD+ ekran. 405 ppi değeri ve 90 Hz tazeleme hızı ile memnun edecek ekranlardan biri. Özellikle yenileme hızı tatmin edici.

Ekran işlemci derken kameralara da geçelim. Yeni nesil kameraları bu model de sunuyor ve kamera kısmında 48 MP değerinde ana arka kamera görüyoruz. Ek olarak 2 MP derinlik ile makro kameralar da sunuluyor.

5000 mAh geniş batarya, Android 11, MIUI 12, 18W hızlı şarj artılarını da beraberinde taşıyan Redmi Note 10 5G Türkiye fiyatı ise 3649 TL olarak açıklandı. Telefonun hediyesi ise Mi True wireless basic 2 kulaklık. 2 ile 8 Temmuz arasında Redmi Note 10 5G modelini satın alırsanız, o zaman kulaklığı da hediye olarak almanız mümkün olacak.

Burada Xiaomi güzel bir artı sunmuş oldu. Tamam 1 haftalık bir kampanya ama bu modeli almak isteyen ve tanıtımını bekleyen kullanıcılar için güzel bir artı oldu. Kampanyanın sınırlı süre için geçerli olması ise üzücü bir detay.