Redmi 10 Geliyor! Özellikleri Nasıl Olacak?

Redmi 10 akıllı telefon modeli için de ilk bilgiler gözüktü. Redmi 10 akıllı telefon modeli standart model mi olacak? İlk beklenenler neler?

Redmi 10 2

Redmi Note 10 serisini biliyorsunuz eminim. Çok fazla akıllı telefon eklenen seri, bu yılın en gözdelerinden. Hatta yakın bir zamanda temel Note 10 modelinin pil konusunda testlerde dünyada ikinci sırayı aldığını söyledik. Note serisine alıştığımız telefonun şimdi ise düz modeline alışacağız. Çünkü yakın zamanda Redmi 10 geliyor.

Telefonun özellikleri ilk kez ortaya çıktı ve Note serisini aratmayacak olan bir model geleceğini de böylece görmüş olduk. İyi bir telefon olacağına şüphe olmayan model için hangi bilgiler ortaya çıkmış buna da bakalım.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 Pil Testleri Yayınlandı! Dünyada İkinci

Redmi 10 Özellikleri ve Beklentiler

Telefon FCC sitesinde bir gözüktü ve beklenen özellikleri ortaya çıkardı. Baktığımız zaman FCC sayfasında telefonun 4 GB ve 6 GB RAM seçeneklerinin olacağı gözüküyor. Tahminlere göre MediaTek işlemci ile geleceği söylenen telefonun, en iddialı kısmı ise kamerası olacak gibi gözükmekte.

Telefonda Samsung S5KJN1 sensör olacağı ve 50 MP değerinde bir ana kamera kullanılacağı bilgisi var. Bu Redmi 10 modelinin öne çıkması için önemli bir detay olacak orası kesin. Telefonun arka kısmında tek arka kamera bulunması da beklentiler içerisinde değil.

Tek ana arka kamera yanında 8 MP geniş açılı bir kamera ve 2 MP değerinde de bir makro lens kamerasının kullanılması durumu söz konusu olacak. Amiral gemisi bir telefon olmayacağını ve orta segment bir model olacağını bildiğimiz akıllı telefon için tüm bu bilgiler kesindir demek yanlış.

Telefon için bunlar sızan bilgiler. Ne zaman tanıtılır, bu özelliklerin kaçı doğru olur gibi soruların cevaplarını verecek olan yine Xiaomi olacak. Markanın yakın zamanda Redmi Note 10 serisine de modeller eklemeye devam edeceği biliniyor. Belki bu modellerin tanıtımı sırasında temel olan 10 serisi için bir tanıtım gelir.

Kamerasını çok konuşacağımızı düşündüğümüz telefon geldiğinde Note serisine göre karşılaştırmalarını da yapacağız.