POCO X3 NFC için Önemli Güncelleme Sonunda Geldi

POCO X3 NFC, serisinde beklenen güncelleme dağıtıma açıldı. POCO X3 NFC serisi kullanıcılarına iyi haberler var.

POCO X3 NFC

POCO X3 NFC, uygun fiyatı ve yerinde özellikleriyle çok sevilen seriler arasında yer alıyor. Yüksek satış rakamları ile yüksek satış rakamları, yüksek performans ise yüksek performansı yakalayan akıllı telefon, yazılım açısından da kullanıcıların yüzünü güldürmeye başladı.

Öyle ki yeni bir güncelleme haberimiz daha var. Bu sefer telefon için çok beklenen güncelleme geldi ve global olarak yayın yapıldı. Tabii ki her ne kadar global bir güncelleme olsa da anlatacağımız detaylarla göreceksiniz ki bir süre daha beklemek gerekebilir.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 12 için İlk Görsel Gözüktü

POCO X3 NFC için MIUI 12.5 Güncellemesi Geldi

Akıllı telefon için MIUI 12.5 sürüm güncellemesi yayına açıldı. Güncellemenin yayınlanmasının sağladığı en büyük avantaj ise tabii ki akıllı telefonun sürümünün yükselmesi oldu. Bu güncelleme ile beraber global olarak cihazlar V12.5.1.0.RJGMIXM sürümüne yükselmiş oldular.

Global güncelleme sürüm numarasına sahip olan akıllı telefon için güncellemenin OTA üzerinden verildiğini de belirtelim. Burada kullanıcıların canını sıkacak olan tek nokta ise güncellemenin pilot kullanıcılar için gelmiş olması.

Şimdilik global Mi Pilot kullanıcıları için yeni sürüm gelmiş oldu. Redmi Note 8 serisinde de aynı durum geçerli olmuştu. Önce Mi Pilot kullanıcıları güncellemeleri almış ve denemişti. Bu kullanıcıların herhangi bir sorun yaşamamasıyla beraber de güncelleme tüm kullanıcılar için sunulmuştu.

Yeni sürüm güncellemesinin herkese açık olarak yayınlanması için maksimum 2-3 hafta beklemek yeterli olacak gibi duruyor. Ülkemizdeki cihazlar için de aynı şey geçerli olur diye umut ediyoruz. Bu arada şunu da hatırlatmak lazım ki bu güncelleme ile beraber artık ikinci parti cihazlarda MIUI 12.5 sürümünü almış oldu. Sadece birkaç model kaldı.