POCO X3 GT Lansman Tarihi Açıklandı! Telefon Ne Zaman Gelecek?

POCO X3 GT akıllı telefon modelinin ne zaman tanıtılacağı kesinlik kazandı. İşte yeni akıllı telefon için tanıtım tarihi.

POCO X3 GT 5

Amiral gemisi oyun telefonlarını görmeye açız diyebiliriz. Amiral gemisi modeller çok çeşitlendi ama hala istenen sayıda oyun telefonu yok. Bu durumu değiştirecek olan akıllı telefonlar da bir bir ortaya çıkmaya başladı. Bu telefonlardan birisi olacak POCO X3 GT için paylaşımlar da devam ediyor. En son söz konusu akıllı telefon modeli için net tasarım görüntüleri paylaşılmıştı. Net tasarım görüntülerinin gelmesinin ardından bu sefer ise tanıtım tarihi için net bir açıklama yapıldı.

Telefonun zaten Temmuz ayı içerisinde geleceğini biliyorduk ama ne zaman geleceğini net olarak bilmiyorduk. İşte şimdi bu tarih için de bilgiler ortaya çıkmış oldu.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Telefondan Kulaklığın Bass Sesini Arttırma – Programsız

POCO X3 GT Tanıtımı 28 Temmuz Tarihinde

Yeni akıllı telefon için yapılan paylaşım sonrasında gördük ki telefon 28 Temmuz tarihinde resmi olarak duyurulacak. Hindistan’da yapılacak olan tanıtımla beraber telefon net bir şekilde gösterilmiş olacak. Tabii ki tanıtıma kadar çok fazla detay veri paylaşıldı.

Bunlardan yola çıkarak aslında nasıl bir akıllı telefon beklediğimizi de bildiğimizi söyleyebiliriz. Bilgilere göre akıllı telefonda 6.6 inçlik bir IPS LCD ekran yer alacak. Gorilla Glass Victus ekran korumasına sahip olacak olan akıllı telefonun içerisinde yer alan işlemci ise MediaTek Dimensity 1100 işlemcisi olacak.

120 Hz yenileme hızının olacağı ekranın, oyuna özel bir ekran olacağını da söyleyebiliriz. İddialı bir akıllı telefon olmasının yanında güçlü bir akıllı telefon olmasını da beklediğimiz POCO X3 GT için diğer merak ettiklerimiz 8 gün sonra açıklanmış olacak.

Burada tabii ki fiyat bilgisini çok merak ediyoruz. Şu an için fiyat bilgisi net olmamakla beraber beklenti 250 Euro civarında bir akıllı telefon gelmesi. Tanıtım sonrasında yine bilgilendirme yaparız. Tabii ki fiyat açıklanacak olursa.

Exit mobile version