POCO, MIUI Test Programına Kayıt Olacak Kullanıcılar Arıyor

POCO MIUI test programı için başvurularını açtı. Akıllı telefon yeni kullanıcıları bekliyor. İşte desteklenen akıllı telefonlar.

POCO 2 e1627739953950

Xiaomi’den ayrılmış olarak gözüken ama aslında Xiaomi teknolojileriyle yoluna devam eden POCO, strateji olarak da Çinli devi takip etmeye devam ediyor. Sunulan akıllı telefonlar ve yazılımlar bir yana markanın şimdi de beta programları için Xiaomi’nin izinden gideceği ortaya çıktı. Firma yaptığı duyuruyla beraber kendi MIUI pilot programına kayıt olacak kullanıcılar aradığını söyledi.

Bu programa kayıt olan POCO kullanıcıları, yeni yazılım güncellemelerini ilk olarak alabilecekler. Güncellemeleri ilk almasının yanında, kullanıcılar yeni sürümlerde de yer alan hataları ve sorunları markaya bildirmesi gerekecek. Bir nevi test kullanıcıları olmuş olacak. Test kullanıcılarının söz konusu programa dahil olması için ise bazı şartları sağlıyor olması gerekiyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 12 Çok İddialı Bir Teknoloji Değişikliği ile Gelebilir

POCO Test Programına Kayıt Olmak için Şartlar Neler?

POCO topluluk sayfası üzerinden bulabileceğiniz başvuru formlarını değerlendirmeden önce bilmeniz gereken her akıllı telefon için sistemin desteklenmeyecek olması. Her isteyen POCO kullanıcısı programa kayıt için başvuru yapamıyor. Bunun için 18 yaşını doldurmuş olmanız ve karşılaşabileceğiniz hataları da kabul etmeniz gerekiyor. Bunun dışında aşağıda yer alan akıllı telefonlardan birisine de sahip olmanız gerekiyor.

Bu cihazlardan herhangi birine sahip olan kullanıcılar POCO test programına kayıt olabilecekler. Kaç kişinin alınacağı ya da program için başvuruların ne zaman sonlanacağı gibi teknik bilgileri de yine POCO sayfasında bulabilirsiniz. Çünkü POCO bu konularda değişiklik yapabilir ama bu değişiklikleri de yine topluluk sayfasından duyuracak.