POCO M3 Pro 5G Türkiye Fiyatı ve Hediyeleri Gözüktü

POCO M3 Pro 5G Türkiye lansmanı öncesinde fiyatı ve hediyeleriyle ortaya çıktı. Telefon için fiyatlar nasıl?

POCO M3 Pro 5G

POCO M3 Pro 5G akıllı telefon modelinde beklenen Türkiye tanıtımı çok yakında yapılacak. Yarın gün içerisinde yeni akıllı telefon modellerinin resmi olarak Türkiye’ye girmesi bekleniyor. Telefonların tanıtımı yarın yapılacak ama en büyük e-ticaret devlerinden birinde fiyatlar gözüktü.

Üstelik sadece akıllı telefonların fiyatı da ortaya çıkmadı. Türkiye’nin en büyük e-ticaret sitelerinin birinde, söz konusu akıllı telefonların yanında verilecek olan hediyeler de ortaya çıktı. Hediyeler yine Xiaomi ürünleri olarak gözüküyor.

Bunu da Okuyun: M3 Pro 5G Özellikleri ve Fiyatı

POCO M3 Pro 5G Türkiye Fiyatı Nasıl?

E-ticaret sitesinde yapılan listelemeye göre söz konusu akıllı telefon 3.199 TL satış fiyatına sahip olacak. Telefon bu fiyattan satılmıyor gibi gözüküyor. Bir indirim yapılmış ve telefonun fiyatı 2.999 TL olarak güncellenmiş.

Bu indirim dışında söz konusu akıllı telefon modelinde 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı olduğu gözüküyor. Hediyeler kısmında ise Mi Band 5 akıllı bileklik modelinin verileceği görülüyor. Amiral gemisi akıllı bileklik modellerinden biri olacağı görülen bilekliğin tek hediye olmadığını göreceğiz.

Bunun yanında bir de kablosuz kulaklık modelinin hediye olarak sunulduğunu göreceğiz. Wireless Earbuds 2 basic serisi kablosuz kulaklık modelinin de hediye olarak verildiğini göreceğiz. Söz konusu kablosuz kulaklık modelinde ve akıllı bileklik hediyesinde sınırlı süre için bir kampanya var gibi gözüküyor. Zaten ilanda da lansmana özel olarak gözüküyor.

Muhtemelen sınırlı süre için ve sınırlı stok için hediyeler verilecek. Sonrasında hediyelerin devam etmesini bizler de beklemiyoruz. Bakalım daha fazla şeyi öğreneceğimiz POCO M3 Pro 5G Türkiye lansmanını yarın göreceğiz. Lansman sonrasında detayları yine değerlendirir ve ne var ne yok bakarız.

Fiyatlardaki bu 200 TL indirimin de lansmana özel olarak sunulup sunulmadığını yarın öğreneceğiz.