POCO F4 için Bilgiler Gelmeye Başladı

POCO F4 telefonunda nasıl özellikler olacağı konusunda bilgiler gelmeye başladı. İşte ilk iddialar.

POCO F4

Amiral gemisi bir Xiaomi telefon istiyorsanız genelde Mi serisi modellere bakarsınız. Ama zaman içerisinde bu durumda değişme yaşanmaya başladı.  Artık tek amiral gemisi Mi serisi değil. İşte tek amiral gemisi modeli Mi 10 ya da Mi 11 değil. Artık Redmi’nin amiral gemisi serisi akıllı telefonları ve hatta POCO amiral gemisi akıllı telefon modelleri var. Bu modellerden biri olmaya aday gösterilen yeni telefon ise POCO F4 olacak.

POCO için bir sonraki amiral gemisi akıllı telefon modeli olacağı iddia edilen telefonun, şimdiden nasıl özellikler sunacağı konusunda bazı bilgiler gelmeye başladı. Redmi K50 serisini temel alan bilgiler, çok ama çok iddialı bir telefon beklememiz gerektiğini gösteriyor.

Bunu da Okuyun: POCO X3 GT İşlemcisi ve Pili Netleşti

POCO F4, Standart Amiral Gemisi Modellerini Geçebilir

Telefon için ilk ortaya atılan bilgi şu ki bu model Redmi K50 serisi akıllı telefon serisinin global adı olarak gelecek. Yani K50 serisi ile bu serinin birebir olarak aynı özellikler sunacağı iddiası var. Telefonun içerisinde yer alacağı söylenen işlemci ise bu modelin çok iddialı bir amiral gemisi olacağının kanıtı.

Söylenene göre seride Snapdragon 895 işlemcisi olacak. Üst seviye işlemci dışında, yeni modelin 67W hızlı şarj desteği olacağı da iddia edilen bir diğer yenilik. Bir yandan yeni işlemci iddiası bir yanda da çok güçlü bir hızlı şarj iddiası derken, şu an beklentimiz POCO F4 modelinin iyi bir amiral gemisi olacağı yönünde.

Henüz telefon için konuşmak konusunda erken ama bundan sonraki dönemde K50 ve POCO F4 akıllı telefonlarından daha fazla verinin ortaya çıkmasını bekleyebiliriz. Sonuç olarak amiral gemisi serileri yavaş yavaş eskimeye başladı. Çünkü değişim artık çok daha hızlı yaşanıyor. Öyle bir sürece yayılmıyor. Yılda iki ya da üç amiral gemisi görür olduk.