POCO F3 GT İlk Kez Tam Boy Gösterildi

POCO F3 GT akıllı telefonunun tam tasarımı ilk defa gösterildi. Telefon nasıl duruyor?

POCO F3 GT

Oyun odaklı bir telefona ihtiyacınız varsa, işte size oyun odaklı bir akıllı telefon. POCO F3 GT, hem uygun fiyatlı bir telefon olacak hem de oyuncuların çok seveceği bir akıllı telefon olacak. Yakında örtülerini kaldırması beklenen akıllı telefonun özellikleri için de ara ara paylaşımlar görmeye devam ediyoruz. Markanın kendi yapmış olduğu paylaşımlara bugün bir yenisi daha eklendi.

Bu kez yapılan paylaşım daha farklı bir paylaşım çünkü telefon ilk defa tam olarak gösterildi. Ayrıca tuş yapısı konusunda da önemli bilgiler verildi.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 11 Pro 5G için Yeni Bir Render Görüntüsü Geldi

POCO F3 GT Tasarımı İlk Kez Gözüktü

Telefonun tam boy fotoğrafına baktığımızda, beklediğimiz gibi Redmi K40 Gaming tasarımını görüyoruz. Yuvarlak çift arka kamera ve bu arka kameralar için oluşturulmuş olan çerçeve alanı göze batacak. Telefonun bir oyun telefonu olduğunu ortaya koyacak.

Yeni akıllı telefonun arka kısmındaki motifleri de yine oyun telefonu yapısını öne çıkarırken, söz konusu serinin ortasındaki POCO yazısı da yine dikkatleri üzerine çekecek. Ayrıca bu kısımda kullanılan yıldırım şeklindeki flaş ışığını da unutmamak gerekiyor. Yıldırım şeklindeki flaş ışığı, telefonun daha bir görkemli durmasını sağlayan detaylar arasında olacak.

Bu detayları üst üste topladığımız zaman, tasarım konusunda tam bir oyun serisi olacağını söyleyebileceğimiz POCO F3 GT, ilk defa tetik tuşlarıyla da ortaya çıkmış durumda.

Twitter paylaşımında yer alan tetik tuşlarının, Redmi K40 Gaming modelinde olduğu gibi gizlenebilir tuşlar olduğunu anlayacağız. Kasanın içerisinde gizlenmesi için yanında bir kilit bulunacak olan tuşlar, yine telefonun tasarımına olumlu etki eden bölümlerden biri olacak.

Daha iç açıcı bir model olacağına kesin gözüyle baktığımız akıllı telefon ne zaman satışa çıkar onu bilmediğimizi belirterek Türkiye’ye de gelme planı olduğunu ekleyelim. Tanıtım tarihi ise 23 Temmuz olarak biliniyor.