POCO F3 GT Çok Güçlü Bir Kasa ile Geliyor

POCO F3 GT modelinde daha sağlam bir kasa kullanılacağı ortaya çıktı. Seri rakiplerine göre çok iddialı bir seri olacak.

POCO F3 GT

Akıllı telefon dünyasında fark oluşturmak önemli ama fark oluştururken ne kadar mantıklı hamleler yaptığınız da önemli. İyice yükselen rekabette ancak bu şekilde öne çıkmanız mümkün oluyor. POCO bu değişimi göstermeyi başaran markalar arasına girmeye başladı. Son birkaç ayda daha da yükselen marka şimdi de benzer bir farkı POCO F3 GT modeliyle ortaya koyacak.

Zaten teknik özellikler konusunda zaman zaman bilgilerini paylaştığımız akıllı telefon için, tanıtımın hemen öncesinde resmi paylaşımları da gelmeye dcevam ediyor. Son tasarım paylaşımından sonra şimdi ise telefonun sağlamlığı konusunda yeni bilgiler ortaya çıktı. Serinin ne kadar sağlam olacağı noktasında çok önemli bir paylaşım daha var.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Pad 5 Kasaları Gözüktü! iPad’e mi Benzeyecek?

POCO F3 GT Havacılık Sınıfı Alüminyum ile Geliyor

Yeni akıllı telefon, sağlamlık konusunda bir sınıf atlayacak. Telefonda uzay sınıfında alüminyum bir kasa kullanılacak. Bu kasa sayesinde söz konusu akıllı telefon hem çok daha sağlam olacak hem de akıllı telefon çok daha hafif olacak.

Bir yandan daha sağlam bir yandan da daha hafif bir akıllı telefon bizi karşılayacak. Bunun dışında POCO F3 GT modelinde çift katmanlı bir cam kullanılacağı da söylendi. Hem alüminyum hem de çift katmanlı olan cam kasa, düşmelere karşı da çok daha korunaklı olacak.

Daha korunaklı bir kasa ile beraber gelecek telefon tabii ki oyun sınıfı bir akıllı telefon olacak. Yani teknik özellikler konusunda da iddialı bir model bekliyoruz. Tasarımının da hem güçlü hem de dikkat çekici olacağını anladığımız modelde, tanıtım ne zaman olacak hala kesin değil. Fakat tanıtım tarihine kadar paylaşımlar gelmeye devam edecektir.

Artık yavaş yavaş telefonun tanıtım tarihinin de ortaya çıkmaya hazırlandığını da ekleyelim. Bu konuda bir detay gelecek mi göreceğiz.