MIUI+ Hangi Xiaomi Telefonlarda Olacak?

MIUI+ hangi akıllı telefonlarda uyumlu olarak kullanılabilecek? Global beta içerisinde bazı cihazlar gözüktü.

MIUI+

Yakın zamanda 12.5 sürümüyle ortaya çıkan yeni özelliklerden biri olan MIUI+ için daha önce detayları paylaşmıştık. Ne olduğu ve nasıl çalışacağı konusunda bilgileri paylaştıktan sonra bu kez ise söz konusu özelliğin hangi cihazlar tarafından destekleneceği konusunda da bilgilere ulaşmaya başladık. Son yayınlanan global MIUI beta sürümünün içerisinde gözüken özellik, hangi Xiaomi telefonlar da olacak bunu görebildik.

Tabii ki bir yandan Xiaomi’nin detaylı bir liste paylaşımı yapması önemli ama beta sürüm içerisinde yer alan cihazlara baktığımız zaman da sadece amiral gemisi cihazlar olmayacağını net olarak seçebiliyoruz.

Bunu da Okuyun: MIUI+ Nedir? Bize Ne Sağlayacak?

MIUI+ Hangi Telefonlarla Uyumlu Olacak?

Son beta sürümüne göre yeni özellikle uyumlu olacak cihazlar arasında POCO modelleri bile var. Akıllı telefonlarınız ile bilgisayarlarınızı eşleştirmenize olanak sağlayacak olan sistemin uyumlu olacağı söylenen cihazlar ise şöyle;

Özelliği destekleyeceği görülen cihazlar şimdilik bu şekilde gibi duruyor. En azından beta sürüm içerisinde göründüğü söylenen cihazlar bunlar. Bu cihazlar dışında özelliği destekleyen modeller olacak mı ya da yeni gelen akıllı telefonlar için durum ne olacak gibi soruları da merak ediyoruz. Resmi bir listede görelim ondan sonra daha fazla bilgimiz olur. Bir liste var ama bu Çin sürümünde gibi gözüküyor. Özellik globalde ne durumda olacak bunu da netleştirmiş değiliz.