MIUI 13 ile Gelecek 3 Büyük Özellik Ortaya Çıkmış Olabilir

MIUI 13 ile geleceği söylenen özelliklere yenileri eklendi. Bu özellikler neler olacak? İddialar ne kadar gerçekçi?

MIUI Yedekleme

MIUI 13 üzerine düşmeye başladık. Artık MIUI 12.5 güncellemeleri için de sona geldik. Bu güncellemeler de cihazlara ulaşmaya başladı. Artık zaten 12.5 serisine olan ilgi de düştü. Artık gündem 13 serisi ve ilgi tamamen bu serinin üzerinde.

Peki bu seri için nasıl yenilikler bekliyoruz? İşte bunu resmi olarak bilmiyoruz. Resmi olarak bilmemenin yanında, zaman zaman yeni özellikleri de görmeye başladık. Arada sırada yeni detaylar gelmeye devam etmekte. İşte son bilgilere göre seriye 3 yeni özellik daha eklenecek. Bu 3 yeniliğinde çok konuşulacağını düşünüyoruz.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 12 için İlk Görsel Gözüktü

MIUI 13 ile Gelecek Olan 3 Özellik

Değişiklikleri kısa kısa maddeler biçiminde yapalım. Beklenen bu 3 özellik dışında da yeni bir şey geldiği zaman ekleyeceğiz.

Kontrol Merkezi Değişikliği: İlk yenilik kontrol merkezi yeniliği olacak gibi duruyor. Kontrol merkezi değişikliği ile beraber görünümler değişecek. Medya kontrolleri, bildirim panelleri ve benzeri bölümlerde değişiklikler bekleniyor. Kontrol merkezinin biraz daha iOS tarzına dönmesi bekleniyor.

Natural Touch 2.0: Telefonların dokunmatik panelindeki geri bildirimlerin çok daha başarılı olması sağlanacak. Kaydırma hareketleriyle ve dokunuşlarda daha gerçekçi geri bildirimler alacaksınız. Bu da dokunmatik deneyimini daha iyi bir seviyeye taşımış olacak.

Gesture Turbo 2.0: Bu yeni özellikle beraber de hareket animasyonları biraz daha yumuşatılacak. Performans ve görsellik konusunda daha iyi seriler gelmiş olacak.

MIUI 13 ile geleceği söylenen bu yenilikler şimdilik resmi değil. Ne zaman resmiyet kazanır bu konuda da kesin bir şey demek mümkün değil. Ama değişiklikler bu şekilde olacaksa, şimdiden yeni sürümün beğenileceği yorumunu yapabiliriz. Bakalım göreceğiz hangileri gelecek hangileri gelmeyecek.