MIUI 12.5 için İkinci Aşamaya Geçiliyor! Hangi Modeller Güncellenecek?

MIUI 12.5 güncellemesi ikinci listede yer alan cihazlar için gelmeye başladı. Hangi telefonlar global olarak güncellemeyi alacak? Temmuz ayında durum ne olacak?

MIUI 12.5

Temmuz ayı Xiaomi güncellemeleri için önemli bir ay. Çünkü bu ayla beraber MIUI 12.5 güncellemeleri de ikinci aşamaya geçecek. Artık parti iki için güncellemeler yayınlanacak ve muhtemelen dağıtımda kısa süre içerisinde tamamlanacak.

İkinci parti listesinde yer alan tüm cihazlar için global olarak gelecek olan güncelleme, 12.5 için en önemli aşama olacak. Çünkü en popüler orta segment modellerin bu aşamada güncellemelerinin tamamlanmasını bekliyoruz. Peki, hangi cihazlar ikinci parti listesinde yer alacak?

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 5G Türkiye Fiyatı Açıklandı ve Hediye Sürprizi Geldi

İkinci Aşamada MIUI 12.5 Güncellemesi Alacak Cihazlar

Temmuz ayıyla beraber daha önce yayınlanan listelerde yer alan akıllı telefonlar güncelleme almaya başladı bile. Yani ikinci parti global listesinde yer alan cihazlara, güncelleme global olarak dağıtıma geçmeye başladı. Peki bu cihazlar hangileri? Hemen listeye geçiyorum.

Şimdi bu cihazların daha önce Çin güncellemeleri aldığını da görmüş olabilir. Çin güncellemeleri bir yana artık telefonlar global olarak güncelleme almaya başlayacak. Temmuz ayı içerisinde tüm bu telefonlar için global güncellemelerin tamamlanması beklentisi var.

Muhtemelen ay sonuna kadar ülkemizde satılan ve listede yer alan akıllı telefon modelleri de MIUI 12.5 güncellemelerini almaya başlayacak. Sonrasında ise son modeller için güncellemelerin yayınlanmasını bekliyoruz. Zaten yavaş yavaş MIUI 13 işletim sisteminin yaklaştığını da biliyoruz. Yani artık yeni güncellemelere geçiş yapacağız.