Mi Mix 4 Bu Sefer TENAA Listesinde Gözüktü

Mi Mix 4 akıllı telefon modeli bu kez de TENAA listelerinde ortaya çıktı. Yeni telefonda nasıl özellikler söz konusu olacak?

Mi Mix 4

Xiaomi’den amiral gemisi serisi hamlesinin gelmesini bekliyoruz. Bu hamle Mi 12 akıllı telefon modeliyle olmayacak. Daha doğrusu Mi 12 akıllı telefonlarından önce gelen bir hamle olacak. Yeni telefondan önce arada beklenen akıllı telefon Mi Mix 4 modeli.

Tasarımının çok farklı olması ve bazı özellikleri ile seriyi yeniden farklı bir noktaya taşıması beklenen akıllı telefonun, detay özellikleri de ortaya çıkmaya başladı. En son söz konusu akıllı telefon için TENAA listesinde bazı özellikler ortaya çıktı. Telefonların yapısının nasıl olacağından çok teknik özellikler için bilgiler içeren yeni detaylara göre iddialı bir bir telefon göreceğiz.

Bunu da Okuyun: MIUI 13 ile Gelecek 3 Büyük Özellik Ortaya Çıkmış Olabilir

Mi Mix 4, RAM Miktarı ile Dikkat Çekecek

Son amiral gemisi akıllı telefon modeli olması beklenen yeni serinin içerisinde 8 GB RAM bulunacağını görüyoruz. En düşük versiyonda 8 GB RAM sunulması beklenen akıllı telefonun, bir üst seçenekte ise 12 GB RAM sunması söz konusu olacak.

TENAA üzerinden görüntülenen RAM miktarında bir değişiklik olacak mı bilemiyoruz. Yani belki de en üst seçenek için RAM miktarının biraz daha yüksek olması söz konusu olabilir. Bunun dışında depolama alanı için de 256 GB depolama alanının standartlardan biri olarak gelmesi bekleniyor.

256 GB depolama alanının üzerinde 512 GB gibi seçenekler de olacak mı işte bunu şu an için bilemiyoruz. Ekran altında kamerası, yeni işlemcisi, tamamen kavisli ekran yapısı, üst düzey kameraları gibi çok önemli özelliklerle kendisini gösterecek bir telefon beklentimiz var.

Hem tasarımı hem de teknik özellikleri ile Mi Mix serisine yakışır bir akıllı telefon bekliyoruz. Seriye devam ettirecek akıllı telefonun Ağustos ayı gibi ortaya çıkması bekleniyor. Fakat kesin tanıtım zamanı netlik kazanmış değil. Mi Mix 4 için bir sürpriz tarih ortaya çıkabilir.