En Popüler İlk 10 Akıllı Telefon Markası Açıklandı!

En popüler ilk 10 akıllı telefon markası belli oldu. Hangi marka ilk sırada yer alıyor? Çinli markaların durumu ne?

En Popüler İlk 10 Akıllı Telefon Markası

Akıllı telefonlarda, markalar arası bir popülerlik yarışı başlamış gitmiş durumda. Herkes daha iyi olma çabasıyla beraber yıl içerisinde sürekli yeni akıllı telefonlar sunuyor. Akıllı telefon markalarının bu mücadeleleri, en iyiler sıralamalarının da sürekli olarak değişmesine neden oluyor. İşte 91mobiles bu konuda yeni bir araştırma yaptıklarını açıkladı. Yapılan araştırma sonrasında ise en popüler ilk 10 akıllı telefon markası ortaya çıktı. Bu akıllı telefonlar içerisinde ise zirveye oturan markanın Xiaomi olduğunu görüyoruz.

Sıralamada kesin olarak ise Çinli akıllı telefon markalarının öne çıktığını da net olarak söyleyebiliriz. Peki liste nasıl gidiyor?

Bunu da Okuyun: Android 12 Alacak Xiaomi Modelleri için Yeni Liste Geldi

En Popüler İlk 10 Akıllı Telefon Markası

En Popüler akıllı telefonlar listesinde birinci sıra dediğimiz gibi Xiaomi olarak gözüküyor. 91mobiles bu sonuca ulaşırken, verilerin yılın ilk yarısı verileri olduğunu da eklemiş olalım. İkinci sırada yer alan akıllı telefon markası ise Realme olarak gözüküyor. Yine Çinli markalar ikinci sırada yer almış durumda.

Birinci ve ikinci sırada Çinli markalar dikkat çekerken, üçüncü sırada artık bir Güney Kore devini görüyoruz. Üçüncü sırada yer alan marka ise Samsung. Dördündü sırada yer alan Vivo ve sonrasında da OnePlus akıllı telefon modelleri geliyor.

Sıralamada şaşırtıcı bir şekilde yedinci sırada yer alan markanın ise Motorola olduğunu görüyoruz. Apple ise listede 9.sırada yer almış bir marka olarak bir hayli geriye düşmüş durumda. 2021 yılının ilk yarı verilerine göre yapıldığı söylenen sıralama 91mobiles tarafından yapılmış olan bir sıralama.

Bu sıralama kesin doğru ve en popüler ilk 10 akıllı telefon markası bu saydıklarımız demek tam anlamıyla doğru olmaz. Bunun bir araştırma sonucu olduğunu söylememiz daha doğru olacaktır.