Daha Uygun Fiyatlı Xiaomi Mi 11T Modeli Yolda

Xiaomi Mi 11T akıllı telefonuna ilişkin ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Yeni T modeli neler sunar?

Xiaomi Mi 11T

Xiaomi Mi 11 serisi, gücüyle ve kamera özellikleriyle öne çıkan bir seri oldu. Serinin kameraları o kadar iyi bulundu ki en son Lite için değerlendirme testlerinde 110 üzerinde puan alındığını gördük. Düşünün Lite model bile DxOMark listelerinde en yüksek puan alan akıllı telefonlardan biri oldu. Anlayacağınız seri güzel gitti. Şimdi ise Xiaomi’nin bu seriye bir model daha ekleyeceği iddia edildi. Xiaomi Mi 11T adına sahip olacağı söylenen bu modelin, daha uygun fiyatlı olacağı iddiası da var.

Geçen seneden bu modelleri biliyoruz. Mi 10 serisinin devamı niteliğinde olan Mi 10T serisi gibi düşünün. Bu sefer de Mi 11 için devam serisi gelecek gibi duruyor.

Bunu da Okuyun: MIUI, Doğal Afet Uyarı Sistemi ile Güncellenecek

Xiaomi Mi 11T Özellikleri için Söylenenler Neler?

Serinin özellikleri açısından da şimdiden ortaya atılan bazı bilgiler var. Buna göre söz konusu modelde Snapdragon 888 işlemcisi kullanılacak. Son amiral gemisi işlemci ailesinden olan yeni nesil işlemcilerin telefonu biraz daha öne çıkaracağı kesin.

RAM kısmında ise en yüksek seçenekte 12 GB RAM sunulması beklenmekte. Bu en yüksek seçenek için beklenti. Daha düşük RAM kapasiteleri de gelebilir. 8 GB ya da 6 GB seçeneklerini de görebiliriz. Çok sürpriz olmaz. Depolama alanı kısmında ise 256 GB depolama alanının standart olması bekleniyor.

4000 mAh bataryası ve UWB yani ultra geniş bant özelliği gibi özelliklerinin de olacağı iddiası olan Xiaomi Mi 11T akıllı telefon modelinin, yıl sonuna doğru tanıtılması durumu olabilir. Muhtemelen yine sonbahar aylarında kendisini gösterebilir.

T serisinin devamı niteliğinde gördüğümüz model için resmi bir bilgi geldiğinde ya da bir görsel çıktığında bakmak lazım. Görsel gelecek olursa bu beklenen özelliklerin nasıl bir tasarımla sunulacağını da görmüş oluruz. Fiyat konusunda da dediğimiz gibi beklenti daha uygun fiyat olması yönünde ama nasıl bir fiyat aralığı görüleceği konusunda da bilgi yok.