Android 12 Almayacağı İddia Edilen Xiaomi Telefonlar için Yeni Bir Liste Ortaya Çıktı

Android 12 almayacağı söylenen Xiaomi telefonları için yeni modeller ortaya çıktı. Hangi modeller için güncelleme beklenmiyor?

Android 12

Android 12 güncellemeleri artık parça parça dağıtılmaya başladı. Google’ın yeni işletim sistemi için tabii ki markalar da harekete geçecek. Bu markalardan en aktif olanı ise Xiaomi olacak. Yakın zamanda Xiaomi akıllı telefonlarda, Android 12 güncellemesi alacağı iddia edilen modeller için bir listenin ortaya çıktığını söylemiştik. Bu listede yer alan modellerde güncelleme almasından büyük mutluluk duyacağımız ortak segment seriler bile vardı. Söz konusu listenin iddiasından sonra şimdi ise Android 12 almayacağı iddia edilen Xiaomi telefonlar için bir liste gözüktü.

Aslında bu listenin daha önce sızan listeye göre hazırlandığını görebiliyoruz. Yani asıl olarak çok büyük bir fark yokmuş gibi gözüküyor.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 7 Aradığımız Güncellemeye Kavuştu

Android 12 Almayacağı İddiası Olan Xiaomi Telefonlar

Listeye göre bakacak olursak güncelleme almayacağı söylenen cihazlar şöyle;

Bu cihazlar dışında da güncelleme almayacak olan modeller elbette ki olacaktır. Fakat şunu da eklemek lazım ki iddialarda yer alan bu cihazlar için resmi bir doğrulama yok. Yani Xiaomi paylaşıp bu telefonlar güncelleme almayacak demedi. Sadece son iddialara göre bu modellerde güncelleme beklenmiyor.

Ama telefonların Android güncellemesi almaması çok önemli değil. Çünkü Android sürümünü almasalar bile bir MIUI güncellemesi daha alacaklarını düşünüyoruz. MIUI 13 sürümüne çıkacaklar diye umut ediyoruz. Resmi listeler açıklanırsa, yine değerlendirmemizi yaparız.