Android 12 Alacak Xiaomi Modelleri için Yeni Liste Geldi

Android 12 alacak Xiaomi modelleri için yeni bir liste daha gözüktü. İşte güncelleme alacağı söylenen modeller.

Android 12 alacak Xiaomi modelleri

Android 12 güncellemesi, çok önemli yenilikleri içerisinde barındıran bir güncelleme. Tüm Android telefon üreticilerinin de ilgi duyduğu güncellemelerden bir tanesi. Tabii ki bu üreticiler arasında Xiaomi’de kendisine bir yer buluyor. İddialı Android temsilcisi, birçok akıllı telefonunu yeni işletim sistemine yükseltecek biliyoruz. Hangi modelleri güncelleme alacağı ise resmi olarak açıklanmış değil. Buna karşın Android 12 alacak Xiaomi modelleri için yeni bir listenin de sızdığını gördük.

Xiaomiui ekibi tarafından ortaya çıkarılan listeye göre güncelleme alacak olan akıllı telefonların listesi bir hayli uzun olacak. Listede amiral gemisi modeller önü çekiyor olsa da çok sayıda orta segment modelin de yer aldığını görüyoruz.

Bunu da Okuyun: Her Xiaomi Kullanıcısının Yararlanabileceği 4 Harika Özellik

Android 12 Alacak Xiaomi Modelleri için Sızdırılan Liste

Sızan listenin görselini aşağı ekliyor olacağız. Listeye baktığınız zaman, Mi 11 modellerinin zaten başı çekeceğini görüyorsunuz. Hemen sonrasında da Mi 10 modellerinin başı çekeceği görülüyor.

Ondan sonraki kısımda ise çok sayıda Redmi modeli için güncelleme geleceği gözüküyor. Resmi Note serisinin güncellemelere hızla ulaşması planlanıyor. Tabii ki bu listede sadece Mi modelleri ve Redmi modelleri yok. Bunlar dışında da modeller var.

Özellikle POCO cephesinden de güzel haberler alacağız gibi geliyor. Listede çok sayıda POCO modelinin olduğunu da görmek mümkün olacak. Tabii ki bu sızdırılan liste resmi bir liste değil.

Android 12 alacak Xiaomi modelleri için resmi açıklamaları da görmek gerekecek. Resmi açıklamalar ise yakında gelecek demek pek mümkün olmayacak. Çünkü söz konusu işletim henüz yeni duyuruldu ve uzunca bir beta süreci geçerli olacak gibi. Markalar güncelleme alacak modelleri hemen duyuramayacak gibi duruyor. Güncellemeler telefonlara ne zaman ulaşır onu da bilmek zor.