Xiaomi ve Vodafone Yeni Kampanyasını Duyurdu

Xiaomi ve Vodafone arasında yeni bir kampanyanın düzenleneceği açıklandı. İki firma arasında yapılan anlaşmanın detayları neler?

Xiaomi ve Vodafone

Xiaomi ve Vodafone arasında Haziran ayı boyunca geçerli olacak özel bir iş ortaklığına imza atıldı. İki dev ülkemizde biraz daha avantajlı ürünler sunmak adına bir araya geldi diyebiliriz. Özellikle Xiaomi’nin çok sevilen TV ürünleri için yapılan kampanyanın detaylarına bakacağız ve aslında nasıl bir şey planlandığından söz edeceğiz.

Hiç zaman kaybetmeden nasıl bir iş ortaklığı konuşulduğuna geçelim. Bakalım Xiaomi nasıl artılar ya da avantajlar sunacak?

Bunu da Okuyun: POCO X3 GT için Fiyat da Ortaya Çıktı

Xiaomi ve Vodafone Kampanyasının Detayları

Anlaşma kapsamında Vodafone Online Mağazalarından ya da herhangi bir fiziksel mağazadan alacağınız Xiaomi Mi Box S ve Mi TV Stick ürünleri için hediye verilecek. Eğer bir TV ürününü tercih edecek olursanız bu durumda 12 ay boyunca geçerli olmak üzere Vodafone TV Full paketinin de sahibi olacaksınız.

Akıllı TV uygulaması olarak da geçen TV paketi içerisinde belgeseller, spor kanalları, sinema kanalları ve televizyon kanalları gibi ayrıcalıklar var. Dizi ve filmleri seç izle ile izlemenize olanak veren Vodafone TV paketinin, toplam değeri ise 120 TL civarına geliyor. Yani seçilen Xiaomi ürünlerinden birini tercih ettiğiniz zaman, toplamda 120 TL değerinde bir hediyenin de sahibi olmuş oluyorsunuz.

TV ürünü alanlar için TV paketi kampanyasının ise bir geçerlilik süresi bulunuyor. Kampanya sürekli devam edecek olan bir kampanya olmayacak. Kampanya sadece bu ay için yani Haziran ayı için geçerli olan bir kampanya olma özelliğini taşıyor.

Sonrasında Xiaomi ve Vodafone arasında yeni bir iş ortaklığı yapılır mı yapılmaz mı bilmek zor. Fakat bir kere anlaşma başladığı zaman devamı da gelecektir eminiz.