Xiaomi Telefonda İstediğiniz Şarkıdan İstediğiniz Bir Bölümü Zil Sesi Yapma – Programsız

Xiaomi telefonda istediğiniz müzikten zil sesi oluşturma işlemi nasıl yapılır? Her müzik için belli bir bölümü kesip alabilir miyiz?

Xiaomi telefonda istediğiniz müzikten zil sesi oluşturma

Akıllı telefonlarda zil sesi oluşturmak tabii ki artık daha kolay. İstediğiniz herhangi bir şarkıyı zil sesiniz olarak ayarlayabilirsiniz. Bu işlem çok kolay ama peki ya sevdiğiniz müziğin sadece bir kısmını zil sesi yapmak isterseniz. Mesela sadece nakarat kısmını zil sesi olarak ayarlamak mümkün mü? Bu konuda iyi haberlerimiz var. Xiaomi telefonda istediğiniz müzikten zil sesi oluşturma adımları çok basit.

Üstelik bunun için ek olarak programa da ihtiyacınız yok. Telefonunuzda yer alan müzik uygulamasını kullanmanız yeterli olacaktır. Gelin bu işlemi nasıl yapacağınız noktasında bilgilere geçelim.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Telefonda Bir Şarkıyı Zil Sesi Yapma ve Ayarlar

Program Kullanmadan Xiaomi Telefonda İstediğiniz Müzikten Zil Sesi Oluşturma Adımları

Yapacağımız işlem için herhangi bir programa ihtiyacınız yok. Bunun altını birkaç kez çiziyoruz ama odak noktası yani asıl avantajlı olan kısım da zaten burası. Yapacağınız işlem ise şöyle;

Artık istediğiniz herhangi bir şarkının istediğiniz herhangi bir yerini zil sesi olarak ayarlamış oluyorsunuz. Xiaomi telefondan istediğiniz müzikten zil sesi oluşturma işlemi tamamlanmış oldu. Burada tek dikkat edeceğiniz şarkının hangi bölümünü istediğinizi doğru olarak seçmek. Sonradan tabii ki bu seçimi değiştirebilirsiniz.