Xiaomi Mi Watch Revolve Active Tanıtım Tarihi Açıklandı

Xiaomi Mi Watch Revolve Active tanıtım tarihi duyuruldu. Saat ne zaman tanıtılıyor ve özellikleri neler olacak?

Xiaomi Mi Watch Revolve Active

Xiaomi yakın zamanda Hindistan için yeni bir tanıtım düzenleyecek. Hindistan için düzenlenecek olan tanıtımda yeni Xiaomi Mi 11 Lite modelinin Hindistan versiyonunun sunulması bekleniyor. Biz sadece akıllı telefon duyurulmasını beklerken, markanın bir sürpriz de yapacağı ortaya çıktı. Resmi paylaşımla ortaya çıkan sürprize göre yeni akıllı telefonlar beraber Xiaomi Mi Watch Revolve Active adı verilen bir de akıllı saat modeli tanıtılacak.

Revolve serisinin bir versiyonu olarak duyurulacak olan akıllı saatin global pazarda da yer almasını bekliyoruz. Saatin özelliklerinin neler olacağı noktasına gelince, işte o nokta hakkında da bildiğimizden çok daha fazla şey var diyebiliriz.

Bunu da Okuyun: Xiaomi ve Vodafone Yeni Kampanyasını Duyurdu

Xiaomi Mi Watch Revolve Active Özellikleri Nasıl Olacak?

Yeni akıllı saate ilişkin ilk bildiğimiz şey ekranı. Ana modelde olduğu gibi AMOLED bir ekrandan beslenecek olan akıllı saat, 1.39 inçlik bir boyutun sahibi olacak. Yani böyle değerlendirildiğinde saatin kesinlikle iddialı bir yapıya sahip olacağını söyleyebiliriz. AMOLED ekran akıllı saatlerde çok sık gördüğümüz bir ekran değil.

Teknik kısımda ise daha yetenekli ve daha sağlam bir akıllı saat olacak. Xiaomi Mi Watch Revolve Active, hem kandaki oksijeni ölçebilecek hem de saat sürekli açık ekran gibi artılar sunacak.

Ayrıca yeni akıllı saatin tam sağlık izleme özelliğinin olması bekleniyor. Tamamen kavisli dairesel ekranının yanında teknik açıdan da iddialı modelin tanıtımı ise 22 Haziran’da. Fiyat ne olur ya da ülkemizden de bu saati alabilir miyiz bilemiyoruz. Fakat kesin olan bir şey var ki o da Xiaomi artık giyilebilir ürünleri daha fazla öne almaya başladı.

Saatlerle başlayan süreçte çok daha iddialı kulaklıklar görmeye başladığımızı unutmayalım. İddialı kablosuz kulaklık modellerine eşlik eden bileklikler falan derken marka burada da ben varım diyor.

Exit mobile version