Xiaomi Mi Watch 2 Geliyor! İlk Detaylar

Xiaomi Mi Watch 2 için beklenen haber geldi. Saat kablosuz şarj destekli olarak gelecek ama çok daha fazlası olacak.

Xiaomi Mi Watch 2

Xiaomi’nin akıllı bilekliklerinde elde ettiği başarı tartışılmaz. Fakat sadece akıllı bilekliklerle iş yürümüyor. Akıllı saatler de sunmak gerekiyor ki pazarda daha fazla söz sahibi olunabilsin. İşte bu noktada güzel gelişmeler yaşanıyor. Son bilgilere göre Xiaomi Mi Watch 2 akıllı saatleri hazır. Yeni akıllı saatler, markanın sektördeki alanını genişletmesini sağlayacak. Peki yeni saatlerde neler göreceğiz?

Bunu da Okuyun: MIUI, Ters Kablosuz Şarj için Güncelleme Alıyor

Xiaomi Mi Watch 2 Özellikleri için Beklenenler

Yeni akıllı saat için bilgiler MIUI 12.5 beta sürümünde gözüktü. Resmi bir bilgilendirme olmasa bile akıllı saatin, görselleri ve ikonları gözüktü. Görsellere ve ikonlara göre ise şunu anlıyoruz ki söz konusu akıllı saat kablosuz şarj destekli olacak.

Standart kablosuz şarj artısının dışında yeni akıllı saat, kablosuz ters şarj özelliğini de destekleyecek. Kablosuz ters şarj özelliği ile telefonları kullanarak akıllı saati şarj etmeniz mümkün olacak.

Bu özelliğin ne kadar efektif olarak kullanılacağı konusunda kesin bilgilerimiz elbette yok. Fakat görseller gösteriyor ki saatin ters kablosuz şarj özelliği ile ne kadar şarj olacağı konusunda bile seçim yapmak mümkün olacak.

Yani isterseniz saati %60 oranında şarj et ya da %20 oranında şarj et gibi özellikleri kullanabiliyorsunuz. İşletim sistemi konusunda da bir değişiklik yapılması beklenen yeni akıllı saatin, WearOS ile gelip gelmeyeceği net değil.

Bu noktada belki Xiaomi’nin daha efektif bir seçim yapması beklenebilir. MIUI arayüzünün akıllı saatler için özelleştirilmiş olan versiyonu üzerine çalışmalar yapıldığını biliyorduk. Bu konuda nasıl bir seçim yapılacağı hala netlik kazanmadı ama yakında bu konuda da detaylar ortaya çıkacaktır. Zira yıl sonuna doğru Xiaomi Mi Watch 2 çoktan satışa çıkmış olur. Söylenen bu.