Xiaomi Mi TV Webcam Duyuruldu! Özellikleri Neler?

Xiaomi Mi TV Webcam serisi duyuruldu. Televizyonlardan görüntülü görüşme yapmanıza izin verecek olan kameranın özellikleri neler?

Xiaomi Mi TV Webcam 2

Xiaomi televizyonlarında görüntülü görüşme yapmak isteyen kullanıcılar için tam odak noktası yeni bir ürün sundu. Xiaomi Mi TV Webcam adıyla duyurulan yeni ürün, adından da anlaşılacağı gibi bir webcam boyutunda ama boyutundan daha da büyük işler yapıyor. Peki yeni üründeki özellikler neler?

Bunu da Okuyun: Redmi 7 için Güncelleme Müjdesi! Bravo Xiaomi

Xiaomi Mi TV Webcam Özellikleri ve Fiyatı

Tüm televizyonlara uyum sağlaması adına evrensel braket artısıyla beraber gelen kamerayı, çok kolay bir şekilde televizyonunuzun üzerine takabiliyor ve gerekli ayarlamaları da yapabiliyorsunuz.

80 mm X 35 mm X 67 mm boyutlarında olan kamera, akıllı televizyonlar dışında tabletler, bilgisayarlara ve uyumlu olan diğer cihazlara da takılabiliyor. Kolayca televizyonun üzerine takabildiğiniz ve kolayca kurulum yapabildiğiniz Xiaomi Mi TV Webcam, çözünürlük kısmında ise Full HD çözünürlük desteğiyle geliyor.

25 fps değerinde Full HD çözünürlükte olan kameranın görüş açısı ise 71 derece olarak açıklanmış durumda. Bu demek oluyor ki kamera aynı zamanda geniş görüntü açısı da sunabiliyor.

Görüntülü arama sırasında sesleri de net olarak duymak isteyenler için kameranın iki adet mikrofon desteği olduğunu da eklemiş olalım. Güç alması için USB Type C bağlantı noktasına da sahip olan kameranın gizlilik isteyenler için de güzel bir artısı var.

Kullanmadığınız zamanlarda kameranın ön kısmında yer alan sürgüyü çekerek kamerayı kapatabiliyorsunuz. Bu şekilde istemsizce çekimlerin de önüne geçilmiş oluyor. Kolaylıkla görüntülü görüşmeler yapmanıza ve televizyonunuzda kullanmanıza uygun olan Xiaomi Mi TV Webcam, fiyat kısmında da yüksek bir aralıkta değil. Kamera 27 dolar gibi bir satış fiyatına sahip. 28 Haziran sonra cihaz satın alınabilir olacak.