Xiaomi Mi Note 11 Çok Konuşulacak Bir Kamerayla Gelebilir

Xiaomi Mi Note 11 kamerası için çok iddialı açıklamalar var. Telefonun kamerası en iyilerden biri olabilir. İşte ortaya çıkan yeni bilgiler.

Xiaomi Mi Note 11

Xiaomi Mi Note 10 akıllı telefon serisi, en az Mi serisi amiral gemisi akıllı telefonlar kadar sevildi. Oldukça yüksek performans gösteren ve uygun fiyatıyla da dikkat çeken seri, rakiplerini bir hayli sallamıştı. İşte iddialı modelin devam serisi olmasını beklediğimiz akıllı telefon Xiaomi Mi Note 11 modeli için de hazırlıklar başladı.

Temmuz ayında tanıtılacağı konuşulan akıllı telefon için gelen son iddialar ise hayret uyandırıcı. Öyle ki telefonda yer alacak olan kameraların çok iyi özelliklere sahip olduğunu göreceğiz.

Bunu da Okuyun: Mi Mix 4 Serisinin MIUI 13 Arayüzüyle Görüntülendiği İddia Edildi

Xiaomi Mi Note 11 Kamerası Nasıl Olur?

Yeni söylentilere göre telefonda Samsung imzalı sensörler olacak. Telefonun kamerası 200 MP değerinde olacak deniyor ve bu sensörlerle beraber zoom konusunda da sınıf atlandığını göreceğiz.

120x dijital yakınlaştırmanın yer alabileceği ve 12 x optik yakınlaştırma gibi çok iddialı bir değerin olabileceği de konuşulmakta. Eğer gerçekten kamera özellikleri bu şekilde olursa, bu zamana kadar gördüğümüz en iddialı kameralardan birini görmüş olacağız demek.

Bunun dışında telefonda yer alacak işlemci için ise Snapdragon 775G serisi düşünülüyor. Kulislerde dolaşan iddialara göre bu işlemci 8 GB LPDDR5 RAM ile desteklenecek.

OLED ekranı yüksek depolama alanı gibi artılarıyla beraber Xiaomi Mi Note 11 akıllı telefonlarını çok yakında görmeyi bekliyoruz.

Söylemiştik ama bir kez daha söyleyelim, telefonun Temmuz ayında tanıtıma çıkması söz konusu olabilir. Şu ana kadar paylaşılan tüm iddialarda Temmuz ayında tanıtım olacağı işaret edilmiş durumda.

Telefon bu özelliklerle gelirse fiyatı ne olur işte orasını da biz bilemeyiz. Xiaomi Mi Note 10 modelinden sonra çok pahalı bir Note 11 modeli geleceğini düşünmüyorum. Kamera ne kadar dikkat çekici olursa olsun marka Note serisini daha uygun fiyat aralığında tutmaya çalışıyor.