Xiaomi Mi Mix Fold 2 Olacağı İddia Edilen Telefon için Yeni Bilgiler Var

Xiaomi Mi Mix Fold 2 modelinde yer alacak teknik özellikler için önemli bilgiler ortaya çıktı. Yeni katlanabilir telefon nasıl olacak?

Xiaomi Mi Mix Fold 2

Xiaomi ilk katlanabilir akıllı telefon modelini Xiaomi Mi Mix Fold adıyla satışa sunmuştu. Tasarımıyla Samsung modellerine de benzer olan akıllı telefon bir hayli sevilmişti. Fiyatına rağmen çok fazla satış elde edebilen akıllı telefonun devam serisinin geleceği de söylenmişti. Devam modelinin adının ise Xiaomi Mi Mix Fold 2 olmasını bekliyoruz.

Daha farklı bir sürpriz olmazsa bu isimle gelecek olan akıllı telefon ile ilgili de ilk bilgiler gelmeye başladı. Telefonun işlemcisine kadar bazı iddialar gelmeye başladı.

Bunu da Okuyun: POCO F3 GT için Neler Biliyoruz? Çok İddialı Bir Telefon

Xiaomi Mi Mix Fold 2 Nasıl Özellikleri Olan Bir Telefon Olacak?

Telefonun işlemcisinden başlamak lazım. İşlemci için iddia değişikliklere gidilmeyeceği konusunda. Snapdragon 888 serisi işlemcileri kullanacağı söylenen akıllı telefonlarda, ekranların birinin 102 Hz değerinde olacağı bilgisi de var.

Bu demek oluyor ki tek ekranda yenileme hızı çok daha yüksek olacak. Oyun desteği gibi konularda bunun bir avantajının olacağı kesin.  Ayrıca ekranların birisinde de ekran altı selfie kamerası kullanılacağı konusunda iddialar var.

Tam ekran adı verilen yeni bir sistemle beraber ekranda dikkati dağıtacak herhangi bir menteşe yapısı kalmayacağı da yine iddialar arasında yer alıyor. Zaten ekran altı kamera kullanılacağı iddiasının da çıkış noktası tam olarak burası.

Bunun dışında telefonun 5000 mAh değerinde batarya kullanacağı ve belki de 200W hızlı şarj ile beraber geleceği de son iddialar arasında. Telefonun tüm bu yenilikleriyle beraber yıl içerisinde en azından tanıtılması bekleniyor. Belki hemen satışa çıkmayacaktır ama en azından telefonun duyurulması söz konusu olabilir.

Birinci neslin üzerine daha ne gibi artılar kazandırılacağı ve kamera konusunda nasıl bir telefon geleceğini göreceğiz. Beklentiler hep yüksek. Her telefon için, hele ki bu seviyede telefonlar için hep yüksek.