Xiaomi Mi Mix 4 için Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi Mix 4 modelinin ne zaman tanıtılacağına ilişkin yeni bir bilgi geldi. Seri çok yakında gelecek gibi.

Xiaomi Mi Mix 4

Xiaomi Mi Mix 4 akıllı telefonlarını 1-2 ay değil 1 senedir bekliyoruz. Markanın CEO’su bu konuda açıklamalar yaptığı zaman epey bir heyecanlanmıştık. Ünlü CEO yaptığı açıklamada iddialı serinin devam edeceğini söylemiş ve beklentileri arttıracak bazı ufak tüyolar vermişti.

Bu süreçte yeni akıllı telefon modelleri için de bilgiler gelmeye başladı ve iddia bir kez daha gösterildi. Şimdi ise çıkış tarihi konusunda bir bilgi geldi ama ne bilgi. Eğer doğruysa Xiaomi yeni bir çıkartma yapmaya hazırlanıyor.

Bunu da Okuyun: MIUI 13 RAM Genişletme Özelliği ile Gündemde

Xiaomi Mi Mix 4, Ağustos Ayında Özel Bir Etkinlikle Gelebilir

İddialara göre yeni seri akıllı telefonda tanıtım Ağustos ayında olacak. Özel bir lansmanla yapılacak olan tanıtımda Xiaomi Mi Mix 4 modelini bile gölgede bırakacağı söylenen duyurular geleceği de iddia ediliyor. İddialara göre telefon dışında MIUI 13 yeni arayüzünün de tanıtılması bekleniyor.

MIUI 13 yeni arayüzü önemli bir artı olacak ama tek artı olmayacak. Yine uzun süredir beklediğimiz bir başka ürün olan Mi Pad 5 serisinin tanıtımı da aynı etkinlikle beraber yapılacak.

Mi Pad 5 serisinin özellikler açısından nasıl bir tablet olacağı daha önce sızdırılmıştı. Bu özellikleri düşünecek olursak, söz konusu tanıtım tam amiral gemisi ürün tanıtımı olacak.

En az Mi modellerinde olduğu kadar ilgi çekecek bir etkinlik olacağına şüphemiz yok. Mi Mix 4 ve diğer her şey için düzenlenecek olan etkinlikte şimdi söz Xiaomi’de. Markanın resmi bir duyuru yapması lazım. Haziran ayının bittiğini düşünecek olursak, sadece 1 aylık bir süre kalmış gibi duruyor.

Temmuz ayı içerisinde resmi bir duyuru bekleyebiliriz. Eğer tabii ki iddialar doğruysa ve Ağustos ayında bir tanıtım yapılacaksa. Zaten iddialar doğru değilse tanıtım konusunda da herhangi bir açıklama yapılmayacaktır.