Xiaomi, Mi Home ile Tam Uyumlu Akıllı Pişirme Makinasını Duyurdu

Xiaomi Mi Home uyumlu yeni akıllı pişirici duyuruldu. Akıllı pişiricinin yetenekleri şimdiden dikkat çekiyor.

Mi Home

Mi Home uyumlu ürünlerin sayısı giderek artıyor. Xiaomi ev hayatını biraz daha kolaylaştırmak adına, mutfak gereçleri de sunmaya başladı. Bu gereçlerin Mi Home ile tam uyumlu olması ise önemli bir avantaj olarak gösterilmekte. İşte bu ürünlere bir yenisi daha eklendi. Bu sefer gelen yeni ürün bir akıllı pişirici oldu. Tencere formatında akıllı pişirici, doğrudan Xiaomi’nin alt markası olan Youpin aracılığıyla sunuluyor. Mi Home üzerinden de kontrol edilebiliyor.

Bunu da Okuyun: Mi Home Uygulaması Nedir? Nasıl Kullanılır?

Xiaomi Akıllı Pişirici Özellikleri

3.5 kg ağırlığına sahip olan pişirici hem dayanıklı hem de yapışmaz bir yüzey sunan dökme demir iç yüzey ile beraber geliyor. Yani sadece akıllı olması değil, nitelik bakımından da iyi bir ürün söz konusu.

535 mm X 161 mm X 340 mm boyutlarında olan tencere, 1200W pişirme sistemiyle de beraber geliyor. Çorbadan, kızarmış gıdalara ve ev yemeklerine kadar her şeyi pişirebilen ürün, Mi Home uyumuyla da fark yaratıyor.

Mi Home sayesinde tencereyi akıllı telefonunuzdan kontrol edebiliyorsunuz. Çalışma zamanlarını seçebiliyor ve çalışma zamanlarına göre otomatik ayarlama yapabiliyorsunuz.

Ayrıca farklı yemek tariflerine de buradan ulaşabiliyorsunuz. Uzaktan çalıştırma, diğer aletlerle zamanlama gibi işlemleri de yerine getirmek mümkün. Çok amaçlı bir ürün olduğunu söyleyebiliriz.

Tüm bunlara ek olarak pişirici üzerinde bir de ek bir otomatik karıştırıcı olduğunu ekleyelim. Söz konusu karıştırıcı, kapak içerisinde yer alıyor ve yine Mi Home üzerinden kontrol edilebiliyor.

21 Temmuz’da satışa çıkacak olan ürünün fiyatı ise 64 Euro olarak açıklandı. Her bölgede satışa çıkacak mı o belli değil. Ama bu haliyle Mi Home artısıyla çok satacaktır.