Xiaomi Mi 12 Ultra Özellikleri Sızdırıldı

Xiaomi Mi 12 Ultra modelinde yer alacağı konuşulan özellikler ilk defa ortaya çıktı. Telefonda nasıl bir sistem olacak?

Xiaomi Mi 12 Ultra

Mi 11 akıllı telefonu yapı olarak baktığınızda da teknik donanım olarak baktığınızda da çok iddialı bir telefon, bir seri oldu. Seri içerisinde adını gösteren en iddialı akıllı telefon hangisi derseniz o model ise Xiaomi Mi 11 Ultra oldu. Şöyle ki telefon kamera konusunda o kadar iyi bir sonuç verdi ki DXoMark listesinde de birinci sırada yer aldı. Şimdi iddialara yansıyan akıllı telefon ise Xiaomi Mi 12 Ultra modeli oldu.

Telefonun ilk özelliklerinin şimdiden sızdırıldığı iddiası var. Tabii ki bunu iddia olarak paylaşacağız çünkü marka doğrulayana kadar iddia olarak kalacak.

Bunu da Okuyun: MIUI 8 ile Gelen Harika Özellik Geri Dönüyor

Xiaomi Mi 12 Ultra için İddialara Yansıyan Özellikler Nasıl?

Resmi olmamakla beraber söylenen bilgilere göre yeni akıllı telefon Snapdragon 895 işlemciye sahip olan ilk akıllı telefon modeli olacak. 5 nm üretim sürecinden çıkması beklenen işlemcinin döneminin en iyilerinden biri olacağına şüphe yok çünkü söz konusu işlemci serisi zaten amiral gemisi serisi işlemci.

Cortex V9 çekirdeklerine geçmesi beklenen yeni işlemcinin yanında Xiaomi Mi 12 Ultra modelinde pil konusunda da çok iddialı bir kapasite sunulacağı söyleniyor. Kapasitenin 5000 mAh değerinin bile üzerinde olacağı iddia edilmekte.

Tabii ki burada aklımıza hemen hızlı şarj geliyor. Belki de Xiaomi’nin 200W hızlı şarj teknolojisi bu akıllı telefonla beraber kullanıcılara sunulabilir.

Telefonun ekranı kısmında ise 120 Hz yenileme hızı ve otomatik yenileme hızı seçim özelliğinin yanında, 2K çözünürlük göreceğiz.

En azından şu ana kadar söylenen özellikler bu şekilde. AMOLED olacak ekranda, daha nasıl ekran modları olacağı ise merakla bekleniyor. Şimdiden bu bilgilerin sızdığı Xiaomi Mi 12 Ultra serisi, bu özelliklerin kaçı ya da kaçına sahip olur şimdilik bilemiyoruz. 2022 yılında yeni telefonu göreceğimizi düşünecek olursak, daha zamanımız var.