Xiaomi Mi 12 Ultra Kamerası Rakipleri Ağlatacak

Xiaomi Mi 12 Ultra kamerası için sızdırılan özellikler bu da mı olacak dedirtiyor. Telefonda nasıl bir kamera sistemi göreceğiz?

Xiaomi Mi 12 Ultra 2 1

Xiaomi Mi 11 Ultra akıllı telefonlarında yer alan kamerayı şahsi olarak söylemek gerekirse çok beğendim. Sadece ben değil tüm dünya çok beğendi. DxOMArk listesinde de telefon birinci sırayı aldı ve Huawei’nin tahtını salladı. Şimdi ise beklenen akıllı telefon modeli ise Xiaomi Mi 12 Ultra modeli.

Bu modelde kullanılacak olan kamera özellikleri için ise yeni bazı bilgiler sızdırıldı. Digital Chat Station tarafından sızdırılan bilgilere göre, telefon öyle bir kamerayla gelecek ki rakiplerini adeta silip süpürecek.

Bunu da Okuyun: MIUI Bildirim Sistemi için Güzel Bir Yenilik Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 12 Ultra Kamerası Nasıl Olacak?

Tam bir amiral gemisi serisi akıllı telefon olarak gelmesi beklenen akıllı telefonun, arka ana kamerasının 192 MP değerinde bir kamera olacağı sızdırıldı. Digital Chat Station tarafından verilen bilgilere göre, telefonun böyle bir MP değerinde kamera sunması dışında kamera alanı da çok dikkat çekecek.

Kamera alanında da 1 inçlik kadar bir boyutta dışa doğru çıkık olan kamera panelleri kullanılacak. Şu ana kadar sunulmuş olan kameralara göre çok daha ayrıntılı fotoğraflar çekilmesini sağlayacak yeni kameraların, yine DxOMArk listesinde birinci sıraya yerleşmesi bekleniyor.

Tabii ki bu ana kamera için ortaya atılan iddialar. Ana kameranın dışında diğer kameralar için de iddialı açıklamalar var. Bu kameraların özellikleri neler olacak derseniz onu bilemiyoruz. Onlar hakkında henüz bir sızıntı gelmiş değil. İkinci ve üçüncü ve hatta dördüncü bir kamera olabilir.

Önde yer alacak olan kameranın ise ekran altında olması ihtimali var. Tabii ki tüm bu ihtimaller değil de biz ana kamerayı çok konuşacağız gibi duruyor.

Amiral gemisi akıllı telefon kamerasının, iPhone ve Samsung gibi rakipler tarafından nasıl karşılanacağını da göreceğiz. Xiaomi zaten bu konuda önemli bir yol aldı ama Xiaomi Mi 12 Ultra için konuşulanlar çok daha ötesinde bir durumun geçerli olduğunu gösteriyor.