Xiaomi Mi 12 Modeline Ait Olduğu Söylenen Görseller Gelmeye Başladı

Xiaomi Mi 12 akıllı telefonunun olduğu söylenen bir görsel ortaya çıktı. Telefonda nasıl bir tasarım yapısı kullanılacak? İddialar neler?

Xiaomi Mi 12

Xiaomi Mi 11, bu sene savaşın içerisinde olan amiral gemisi modellerinden biri olarak değerlendirildi. Serinin bazı modelleri, bir hayli ses getirdi. Özellikle Ultra modelinin kamera performansını çok konuştuk. Bunun arkasından Xiaomi Mi 11 Lite modelinin uygun fiyatına karşın iddialı özelliklerini gördük. Mi 11’den genel olarak memnun kaldığımızı söyleyebiliriz. Haliyle şimdi de Xiaomi Mi 12 akıllı telefon modeline dikkat kesilmiş durumdayız.

Aynı başarıyı bir sonraki amiral gemisi Mi 12 modelinden de bekliyoruz. Bu modelde nasıl özellikler olacağı ise ortaya çıkmakta. Elbette ortaya çıkmasını da beklemiyoruz. Çünkü tanıtıma çok zaman var. Fakat son dönemde yeni bir görsel geldi. Bu görselin de Mi 12 akıllı telefonlarına ait olduğu söyleniyor.

Bunu da Okuyun: MIUI, Ters Kablosuz Şarj için Güncelleme Alıyor

Xiaomi Mi 12 Fotoğrafına Göre Tasarım Nasıl Olacak?

Hemen belirtelim ki bu görselin doğru olup olmadığı net değil. Yani sızdırılmış olsa da kesin bu tasarım olacak demek çok yanlış olur. Fakat baktığımız zaman, eğer görseller doğruysa telefonun yapısı bir hayli değişecek.

Arka kısımda kamera alanı yana doğru genişleyecek gibi gözüküyor. Kamera yana doğru genişlediğinde yan kısımda da çok daha geniş flaşların kullanılması söz konusu olacak. 4 kameranın da yüksek özelliklerle öne çıkması durumu söz konusu olacak gibi duruyor.

Ön kısımda ise çok daha farklı bir tasarım yapısının olacağı vurgulanmış ki Mi 11 modelinde de bu yapıyı göremedik. Mi 11 akıllı telefonlarında daha düz bir ekran yapısı varken Xiaomi Mi 12 için paylaşılan görselde tamamen kavisli ekran olacağı görülmekte.

Ayrıca ön kısımda herhangi bir kamera kullanılmadığını da görüyoruz. Muhtemelen ekran altında kamera sistemi kullanılacak gibi duruyor. Ekran altında kameranın zaten tanıtıldığını da biliyoruz. Artık kullanılması gereken teknolojilerden biri olduğunu da değerlendirecek olursak, ekran altına kamera doğru olabilir.