Xiaomi Mi 11 Ultra ile Çekilmiş Harika Ay Fotoğrafı

Xiaomi Mi 11 Ultra modelinin kamera performansını net olarak gösteren harika bir görsel yayınlandı. Telefon ne kadar başarılı?

Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Ultra akıllı telefonu, şu an için dünyanın en iyi kamerasına sahip olan akıllı telefon modeli. Başarılı akıllı telefonun kamerası kısmında kullanılan sensörler, onu zirveye taşımaya da yetti. Değerlendirmelere bakıldığı zaman, söz konusu akıllı telefonun DxOMArk listesinde de birinci sırada yer aldığı görülmekte.

İşte bu durumu denemek isteyen bir profesyonel de kameranın ne kadar iyi olduğunu net olarak ortaya koymuş durumda. Çok iddialı bir akıllı telefon olan Mi 11 Ultra öyle bir Ay fotoğrafı çekilmiş ki benim diyen kameraları bile kıskandıracak türden.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T Lite Sahiplerine Güncelleme Müjdesi Geldi

Xiaomi Mi 11 Ultra ile Çekilmiş Fotoğraf

Telefonda bu kadar harika çekim yapılmasını sağlayan Samsung GN2 sensörü. 50 MP 1/ 1.12 inçlik sensör, çok başarılı bir stabilizasyonla geliyor. Teknik kısımlara çok girmek istemiyorum çünkü telefonun ortaya koyduğu sonuç ortada.

Çekime baktığımız zaman Xiaomi Mi 11 Ultra modelinin Ay yüzeyindeki detayları bile yakalamaya çalıştığını anlıyoruz. Profesyonel kameralarla bile zor çekilebilecek olan görsel de tabii ki yazılım artısı da var.

5x optik yakınlaştırma dışında fotoğraf için Süper Ay modu da kullanılmış. Xiaomi’nin sadece üst segment akıllı telefonlarında yer verdiği Süper Ay modu da bir hayli etki etmiş. Anlayacağınız çok başarılı bir çalışma ortaya çıkmış.

Dileriz Ultra modeli ülkemize de gelen akıllı telefonlardan birisi olur. Telefonun kamerasını denemeyi biz de çok isteriz. Benzer bir deneyim hatta daha iyisi Mi 12 modellerinde sunulacak olursa, Xiaomi bundan sonra durmadan yoluna devam eder diyebilirim.

Çok iddialı seçimler yapıldığı ve kamera özellikleri üzerinde durulduğu kesin. Huawei gibi rakipleri çok ciddi bir dev bekliyor.