Xiaomi Mi 10T Lite Sahiplerine Güncelleme Müjdesi Geldi

Xiaomi Mi 10T Lite modeli için güzel bir güncelleme haberi paylaşıldı. Lite sahipleri bir sonraki sürüme geçiş yapabilecekler.

Xiaomi Mi 10T Lite

Xiaomi Mi 10T serisi için güncellemeler peşi sıra gelmeye devam ediyor. Önce temel modelde bir güncelleme yayınlandı. Temel modelde yayınlanan güncellemeyi takip eden güncelleme Mİ 10T Pro modeline geldi. Seri bir kez güncelleme almaya başladı ya bundan sonra da devam edecek. Bu sefer Xiaomi Mi 10T Lite modeli için MIUI 12.5 güncellemesinin müjdesi geldi.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Note 11 Çok Konuşulacak Bir Kamerayla Gelebilir

Xiaomi Mi 10T Lite için MIUI 12.5 Güncellemesi

Önemli akıllı telefon modeli için beklenen MIUI 12.5 dağıtımı da başladı. Güncelleme global ROM olarak geliyor yani küresel olarak yayınlanan bir güncellemeden söz ediyoruz. Bunun dışında sürüm numarası ise V12.5.1.0.RJSMIXM olarak değişmiş gibi gözüküyor.

Bu da demek oluyor ki güncelleme yine OTA üzerinden verilen bir sürüm oldu. Güncellemenin OTA üzerinden gelmesinin dışında, dikkat ettiğimiz bir başka nokta ise boyut. Boyut konusunda 872 MB gibi bir güncelleme dosya boyutu açıklanmış. Dosya boyutu burada çok düşük değil, çok yüksek bir aralıkta da değil.

Ek bir Android güncellemesi olmadığı için boyut konusunda da ek bir artış olmadığını anlıyorum. Böylece güncelleme Xiaomi Mi 10T Lite modeline de ulaşmış oldu.

MIUI 12.5 için sürecin hızlandığını net olarak anlamış bulunuyoruz. Lite modellerine de bir bir güncellemelerin eklenmesi söz konusu olmaya başladı. Peşi sıra gelen güncellemeler Temmuz ayında daha da hızlanacaktır. Temmuz ayında ikinci parti olarak söylenen listede de yayınlar başlayacak.

Amiral gemilerini geçiyoruz arkadaşlar. Orta segment cihaz kullanıcıları için bu aralar güzel haberler gelecek gibi. MIUI 12.5 güncellemesi yeni modellere ulaştıkça biz de bilgiler vermeye devam edeceğiz.